Veel verkocht

Zanussi ZDH8333P review

In deze review heb ik de Zanussi ZDH8333P op allerlei fronten onderzocht, echter aangezien de wasdroger niet meer wordt geleverd kun je hem niet meer bestellen. Daarom heb ik gezocht naar alternatieven voor deze wasdroger. Die heb ik gevonden en direct hieronder geplaatst. 

Let op: de Zanussi ZDH8333P wordt niet meer geleverd. Bekijk daarom de prima alternatieven hieronder.

Alternatieven voor de Zanussi ZDH8333P

Onderstaande alternatieven zijn redelijk gelijkwaardig aan de Zanussi ZDH8333P op gebied van vulcapaciteit, energielabel en prijsklasse. Klik op de afbeelding of productnaam om meer informatie over de betreffende wasdroger te bekijken op onze website of klik direct uit naar Ă©Ă©n van de webshops waarop de wasdroger te bestellen is.

90 %
Stel Laagste Prijs Melding In
Ă—
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: AEG T8DBE86W - €719,00
Prijsgeschiedenis
Ă—
Prijsgeschiedenis voor AEG T8DBE86W
Laatste updates:
  • €719,00 - 18 mei 2022
  • €799,00 - 14 mei 2022
  • €749,00 - 9 mei 2022
  • €799,00 - 2 mei 2022
  • €699,00 - 26 april 2022
  • €799,00 - 25 april 2022
  • €749,00 - 21 april 2022
  • €799,00 - 11 april 2022
Sinds: 6 december 2021
  • Hoogste prijs: €799,00 - 6 december 2021
  • Laagste prijs: €699,00 - 26 april 2022
90 %
Stel Laagste Prijs Melding In
Ă—
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Haier HD 80-A636-DF - €479,00
Prijsgeschiedenis
Ă—
Prijsgeschiedenis voor Haier HD 80-A636-DF
Laatste updates:
  • €479,00 - 3 mei 2022
  • €699,00 - 1 mei 2022
  • €499,00 - 26 maart 2022
  • €549,00 - 19 maart 2022
  • €699,00 - 1 maart 2022
  • €599,00 - 19 februari 2022
  • €699,00 - 2 februari 2022
  • €649,00 - 31 januari 2022
Sinds: 30 november 2021
  • Hoogste prijs: €699,00 - 2 februari 2022
  • Laagste prijs: €479,00 - 3 mei 2022
Let op: hieronder gaat de review van de Zanussi ZDH8333P verder. Deze wasdroger is zoals gezegd niet meer leverbaar. Bekijk daarom beter de genoemde alternatieven.

Deze Zanussi valt meteen op vanwege de aantrekkelijke prijs. Maar doet deze wasdroger wat je van een droger mag verwachten? Nadat je onze Zanussi ZDH8333P review hebt gelezen, weet je genoeg om zelf te beslissen of dit jouw ideale warmtepompdroger is. Natuurlijk zoeken we ook direct naar de laagste prijs voor jou.

Zanussi ZDH8333P review

Prijzen en Aanbiedingen

Waar vind je de Zanussi ZDH8333P met korting? Ik heb gezocht naar de laagste prijzen. Tevens heb ik een unieke kortingsactie, waardoor je deze Zanussi nog goedkoper is.

Dit model wordt niet meer verkocht. Bekijk de alternatieven bovenaan deze review.

Zanussi ZDH8333P

  • 8 kilo trommel
  • Warmtepompdroger
  • Energielabel: A+ 
  • Energieverbruik: 308 kWu
  • Kosten droogbeurt: € 0,61
  • Geluid: 66 DB

Wat weet je na het lezen van de review?

  • Hoe goed droogt de Zanussi?
  • Hoe zit het met het energieverbruik?
  • Wat zijn alternatieven die je eens moet bekijken?
  • Ons advies:  Zanussi ZDH8333P kopen of toch maar verder zoeken?

Zanussi ZDH8333P review: uitgebreid bekeken en beoordeeld

Zanussi ZDH8333P

7.8

Droogresultaat

8.0/10

Energieverbruik

8.0/10

Snelheid

7.0/10

Gebruiksgemak

8.0/10

Prijs/kwaliteit

8.0/10

Deze droger beschikt over een klein LCD display die de programmastatus aangeeft en de duur van de programma’s (zie: nr.1).
Op de display krijg je ook een indicatie, wanneer er onderhoud moet worden gepleegd aan verschillende onderdelen. (zie: nr.2)
Uiteraard beschikt de machine over startuitstel, zodat je het droogproces later kan starten.

Droogprogramma's en bediening

Testresultaten: kast- en strijk droogprogramma’s

Energiezuinige Zanussi warmtepompdroger

Deze droger heeft nauwkeurige en prima droogprogramma’s. Deze duren tussen de 10 en 120 minuten.
Het drogen van de was wordt in de gaten gehouden met sensoren. Wanneer de gewenste droogte bereikt is, ziet de machine dit zelf.

Het drogen doet de machine heel goed. Zelfs moeilijke kledingstukken worden goed gelijkmatig gedroogd in de Zanussi ZDH8333P.
Een minpuntje is dat een volle trommel kastdroog krijgen bijna 2 uur duurt.

Toch kan ik over het droogresultaat alleen maar een pluim uitdelen aan Zanussi. Erg goed, wat je niet direct zou verwachten voor zo’n laag geprijsde wasdroger.

Gemakkelijk in onderhoud

De droger beschikt over alle nodig extra’s voor een verhoogd gebruikersgemak. Zo is er een signaal voor het reinigen van het pluisfilter, een signaal voor het legen van de condens bak en het reinigen van de condensor. Ook is het goed om te melden dat het schoonhouden van pluizenfilter erg gemakkelijk is. Letterlijk binnen 20 seconden heb je dit klusje geklaard.

De droger geeft een geluidsignaal om aan te geven wanneer het droogprogramma ten einde is gekomen en op het display zie je altijd de resterende programmaduur aangegeven.

Energieverbruik in de praktijkZanussi ZDH8333P energieverbruik in de praktijk

Op energieverbruik scoort deze droger wat minder dan andere 8 kg warmtepompdrogers. De Zanussi heeft A+ op het energielabel staan met een verbruik van 308 kwu.

De alternatieve wasdrogers die ik hieronder noem, zijn zuiniger maar zijn ook meteen een stuk duurder in de aanschaf. Wat mij betreft maakt de lage aanschafprijs het iets hogere verbruik meer dan goed.

Ik schat dat een gemiddeld gezin tussen de 35 – 70 euro aan energie verbruikt.  Dat ligt maar enkele euro’s hoger in vergelijking met andere wasdrogers.

Overige kenmerken

Deze droger geeft weinig warmte af aan de omgeving, wat het ook mogelijk maakt deze in kleine ruimtes te plaatsen zonder dat het er erg warm wordt wanneer je een was gaat drogen.

Gebruiksgemak EasyClean Ă©Ă©n filter

Verder is deze droger eenvoudig gehouden. Niet al te veel extra’s en mogelijkheden. Dit maakt het gemakkelijk om deze machine te bedienen.

“Fijn en gemakkelijk apparaat met een goed resultaat”

Mevrouw K.J. Delanote

Conclusie over de Zanussi ZDH8333P

Jelle - wasdroger reviewer op WasdrogerSale.nl

Een relatief goedkope droger die op alle testonderdelen een ruim voldoende haalt. Het drogen van de was gaat erg goed. Alle katoenwas wordt goed gelijkmatig gedroogd, en juist daarvoor koop je zo’n machine.
De Zanussi is prettig en gemakkelijk in de bediening en onderhoud. Het schoonmaken van de filters is een fluitje van een cent.

De prijs is een absoluut voordeel. Er wordt niet zeker niet te veel gevraagd voor deze droger, want hij levert dezelfde prestaties als veel duurdere wasdrogers.
Enige minpuntje die ik heb gevonden is het iets hogere energieverbruik.

Alternatieven voor de Zanussi ZDH8333P

Uit deze Zanussi ZDH8333P review blijkt dat je voor een lage prijs een prima wasdroger koopt.  Wil je de Zanussi eens vergelijken met andere wasdrogers? Bekijk dan onderstaande alternatieven of onze complete wasdroger test.

Alle Zanussi ZDH8333P aanbiedingen

Deze wasdroger is verkrijgbaar in veel winkels. Hieronder vind je de linkjes naar alle actuele aanbiedingen.
De prijzen worden soms dagelijks aangepast. Door onderstaande linkjes na te lopen weet je zeker dat je de laatste aanbiedingen vindt.

iet meer verkocht. Bekijk de alternatieven bovenaan deze review.

Lees meer van de redactie over een het kopen van een wasdroger.

Zanussi ZDH8333P

7.8

Droogresultaat

8.0/10

Energieverbruik

8.0/10

Snelheid

7.0/10

Gebruiksgemak

8.0/10

Prijs/kwaliteit

8.0/10
WasdrogerSale.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken