Veel verkocht

Zanussi ZDH8333P review

Deze Zanussi valt meteen op vanwege de aantrekkelijke prijs. Maar doet deze wasdroger wat je van een droger mag verwachten?
Nadat je onze Zanussi ZDH8333P review hebt gelezen, weet je genoeg om zelf te beslissen of dit jouw ideale warmtepompdroger is. Natuurlijk zoeken we ook direct naar de laagste prijs voor jou.

Zanussi ZDH8333P review

Prijzen en Aanbiedingen

Waar vind je de Zanussi ZDH8333P met korting? Ik heb gezocht naar de laagste prijzen.
Tevens heb ik een unieke kortingsactie, waardoor je deze Zanussi nog goedkoper is.

[magicactionbox id=”1106″]

Zanussi ZDH8333P

 • 8 kilo trommel
 • Warmtepompdroger
 • Energielabel: A+ 
 • Energieverbruik: 308 kWu
 • Kosten droogbeurt: € 0,61
 • Geluid: 66 DB

Wat weet je na het lezen van de review?

 • Hoe goed droogt de Zanussi?
 • Hoe zit het met het energieverbruik?
 • Wat zijn alternatieven die je eens moet bekijken?
 • Ons advies:  Zanussi ZDH8333P kopen of toch maar verder zoeken?

 

Zanussi ZDH8333P review: uitgebreid bekeken en beoordeeld

Zanussi ZDH8333P

7.8

Droogresultaat

8.0/10

Energieverbruik

8.0/10

Snelheid

7.0/10

Gebruiksgemak

8.0/10

Prijs/kwaliteit

8.0/10

Plus punten

 • Op alle test onderdelen een ruim voldoende
 • Lage prijs
 • Droogt gelijkmatig

Min punten

 • Hoger energieverbruik dan de concurrentie

 

Deze droger beschikt over een klein LCD display die de programmastatus aangeeft en de duur van de programma’s (zie: nr.1).
Op de display krijg je ook een indicatie, wanneer er onderhoud moet worden gepleegd aan verschillende onderdelen. (zie: nr.2)
Uiteraard beschikt de machine over startuitstel, zodat je het droogproces later kan starten.

Droogprogramma's en bediening

 

Testresultaten: kast- en strijk droogprogramma’s

Deze droger heeft nauwkeurige en prima droogprogramma’s. Deze duren tussen de 10 en 120 minuten.Energiezuinige Zanussi warmtepompdroger
Het drogen van de was wordt in de gaten gehouden met sensoren. Wanneer de gewenste droogte bereikt is, ziet de machine dit zelf.

Het drogen doet de machine heel goed. Zelfs moeilijke kledingstukken worden goed gelijkmatig gedroogd in de Zanussi ZDH8333P.
Een minpuntje is dat een volle trommel kastdroog krijgen bijna 2 uur duurt.

Toch kan ik over het droogresultaat alleen maar een pluim uitdelen aan Zanussi. Erg goed, wat je niet direct zou verwachten voor zo’n laag geprijsde wasdroger.

 

Gemakkelijk in onderhoud

De droger beschikt over alle nodig extra’s voor een verhoogd gebruikersgemak. Zo is er een signaal voor het reinigen van het pluisfilter, een signaal voor het legen van de condens bak en het reinigen van de condensor. Ook is het goed om te melden dat het schoonhouden van pluizenfilter erg gemakkelijk is. Letterlijk binnen 20 seconden heb je dit klusje geklaard.

De droger geeft een geluidsignaal om aan te geven wanneer het droogprogramma ten einde is gekomen en op het display zie je altijd de resterende programmaduur aangegeven.

 

Energieverbruik in de praktijkZanussi ZDH8333P energieverbruik in de praktijk

Op energieverbruik scoort deze droger wat minder dan andere 8 kg warmtepompdrogers. De Zanussi heeft A+ op het energielabel staan met een verbruik van 308 kwu.

De alternatieve wasdrogers die ik hieronder noem, zijn zuiniger maar zijn ook meteen een stuk duurder in de aanschaf. Wat mij betreft maakt de lage aanschafprijs het iets hogere verbruik meer dan goed.

Ik schat dat een gemiddeld gezin tussen de 35 – 70 euro aan energie verbruikt.  Dat ligt maar enkele euro’s hoger in vergelijking met andere wasdrogers.

 

Overige kenmerken

Deze droger geeft weinig warmte af aan de omgeving, wat het ook mogelijk maakt deze in kleine ruimtes te plaatsen zonder dat het er erg warm wordt wanneer je een was gaat drogen.

Gebruiksgemak EasyClean één filterVerder is deze droger eenvoudig gehouden. Niet al te veel extra’s en mogelijkheden. Dit maakt het gemakkelijk om deze machine te bedienen.

 

 

 

“Fijn en gemakkelijk apparaat met een goed resultaat”

Mevrouw K.J. Delanote

 

Conclusie over de Zanussi ZDH8333P

Jelle - wasdroger reviewer op WasdrogerSale.nlEen relatief goedkope droger die op alle testonderdelen een ruim voldoende haalt. Het drogen van de was gaat erg goed. Alle katoenwas wordt goed gelijkmatig gedroogd, en juist daarvoor koop je zo’n machine.
De Zanussi is prettig en gemakkelijk in de bediening en onderhoud. Het schoonmaken van de filters is een fluitje van een cent.

De prijs is een absoluut voordeel. Er wordt niet zeker niet te veel gevraagd voor deze droger, want hij levert dezelfde prestaties als veel duurdere wasdrogers.
Enige minpuntje die ik heb gevonden is het iets hogere energieverbruik.

Alternatieven voor de Zanussi ZDH8333P

Uit deze Zanussi ZDH8333P review blijkt dat je voor een lage prijs een prima wasdroger koopt.  Wil je de Zanussi eens vergelijken met andere wasdrogers? Bekijk dan onderstaande alternatieven of onze complete wasdroger test.

Alle Zanussi ZDH8333P aanbiedingen

Deze wasdroger is verkrijgbaar in veel winkels. Hieronder vind je de linkjes naar alle actuele aanbiedingen.
De prijzen worden soms dagelijks aangepast. Door onderstaande linkjes na te lopen weet je zeker dat je de laatste aanbiedingen vindt.

Lees meer van de redactie over een het kopen van een wasdroger.

 

Zanussi ZDH8333P

7.8

Droogresultaat

8.0/10

Energieverbruik

8.0/10

Snelheid

7.0/10

Gebruiksgemak

8.0/10

Prijs/kwaliteit

8.0/10

Plus punten

 • Op alle test onderdelen een ruim voldoende
 • Lage prijs
 • Droogt gelijkmatig

Min punten

 • Hoger energieverbruik dan de concurrentie
WasdrogerSale.nl
Logo