Beko DPY 8506 GXB1 review en aanbiedingen

-3
Veel verkocht Uitgebreide Beko DPY 8506 GXB1 review na 2 maanden gebruik

€719,00 €829,00

Beste deal op: bol.combol.com
Beko DPY 8506 GXB1 review en aanbiedingen
Beko DPY 8506 GXB1 review en aanbiedingen
€719,00 €829,00

Alles over prijzen en aanbiedingen

De Beko DPY 8506 GXB1 is gelukkig te koop in veel webwinkels. Hierdoor kun je lekker shoppen en zoeken naar de laagste prijs. De prijsverschillen kunnen oplopen tot 30%….snel verdiend door even de prijzen te vergelijken.

De Beko DPY 8506 GXB1 voor de laagste prijs kopen?

Dit is de goedkoopste prijs die WasdrogerSale vandaag heeft gevonden.

Price History for BEKO DPY8506GXB1 - Warmtepompdroger - 8 Kg - Wit‎‎

Statistics

Current Price €749,00 25 mei 2024
Highest Price €858,00 5 maart 2024
Lowest Price €749,00 12 maart 2024
Since 5 maart 2024

Last price changes

€749,00 12 maart 2024
€858,00 5 maart 2024

Kon je niet de juiste prijs vinden? Stel hieronder een prijs alarm in

Stel Notificatie voor Product in: BEKO DPY8506GXB1 - Warmtepompdroger - 8 Kg - Wit‎‎ - €749,00

Beko DPY 8506 GXB1 REVIEW

Eigenschappen De Beko DPY 8506 GXB1

 • max. vulgewicht 8 kilo
 • Condens droger met warmtepomp
 • Energieverbruik: 176 kWu 
 • Kosten droogbeurt: € 0,32  (=1.42 kWh)
 • Geluid: 65 DB

Wat weet je na het lezen van de review?

 • Praktijkervaring na 2 maanden gebruik?
 • Interessante aanbiedingen en kortingsacties
 • Welke alternatieve wasdrogers moet je ook bekijken?
 • Eindoordeel van de redactie

Beko is binnen korte tijd een populair merk geworden. Maar hoe presteren de wasdroger van Beko?
En hoe zit het met garantie en levensduur?
Marielle gebruikt deze Beko wasdroger nu 2 maanden. Ik heb haar ervaringen met deze wasdroger opgenomen in deze ‘Beko DPY 8506 GXB1 review‘.
Daarna zal ik natuurlijk ook de opmerkingen van onze redactie toevoegen.
Hiermee krijg je een compleet beeld, omdat we in deze review de wasdroger vanuit de gebruiker bekijken en vanuit de optiek van de expert.

Opvallende sterke- en zwakke punten

Beko DPY 8506 GXB1

7.3

Droogresultaat

7.0/10

Energieverbruik

9.0/10

Snelheid

6.5/10

Gebruiksgemak

7.0/10

Prijs/kwaliteit

7.0/10

Plus punten

 • Zeer energiezuinig
 • Veel positieve ervaringen door kopers

Min punten

 • Geen zelfreinigende condensor
 • Geen opvallende eigenschappen

Praktijk ervaring na twee maanden gebruik

Ervaringen van koper:

Uitgebreide Beko DPY 8506 GXB1 review na 2 maanden gebruik

Naam: Mariëlle Klein
Huishouden: gezin van 4 personen
Woonplaats: Venlo
Gebruik: heeft de Beko DPY 8506 GXB1 nu 2 maanden in gebruik

Mijn ervaringen met de BEKO DPY8506GXB1

Met een man en twee kleine kinderen (een dochter van 3 jaar en een dochter van 8 maanden), kom ik altijd om in het wasgoed. Meerdere slabbetjes en andere kledingstukken gaan er dagelijks door, waardoor ik vrijwel elke dag moet wassen en drogen.

Toen onze droger kapot ging, duurde het eerst een week voordat deze gerepareerd kon worden. Gelukkig heb ik een moeder die met liefde wat wasgoed mee naar huis neemt om het te wassen en te drogen. Ik mijn kleine huisje heb ik nauwelijks ruimte om al het speelgoed van de meiden kwijt te kunnen, laat staan om was te kunnen drogen.

Daarnaast was het in deze periode slecht weer, waardoor het wasgoed ook niet buiten gehangen kon worden. Binnen drogen duurt me overigens ook te lang, zeker omdat mijn kinderen dagelijks (of zelfs meer dagelijks) schone kleding aan moeten. Gelukkig is er een speciale stand voor babykleding.

Bij speciaalzaken langs voor advies

Wat was ik blij toen de reparateur eindelijk kon komen! Ik was minder blij toen ik hoorde dat de droger niet meer gemaakt kon worden. Daarom moest er snel een nieuwe wasdroger komen. We zijn bij verschillende speciaalzaken langs geweest voor advies. Hier kwamen ze met het idee om voor een warmtepompdroger te kiezen. Hoewel ik hier eerst niet het nut van inzag, wist de verkoper toch duidelijk de voordelen van een dergelijke machine te benoemen. Een warmtepompdroger werkt namelijk net wat anders dan een condensdroger, waardoor deze machine veel milieuvriendelijker en energiezuiniger is. De luchtvochtigheid dat vrijkomt bij het drogen, wordt namelijk hergebruikt. Dit sprak mij wel aan.

Verschillende merken

Er zijn verschillende merken/fabrieken die warmtepompdrogers verkopen. Mijn man is van de elektronische apparaten en heeft urenlang achter de computer gezeten om alle reviews te lezen. Hij heeft alle specificaties, voor- en nadelen, en prijs- kwaliteit tegen elkaar afgewogen. Alle vergelijkingssites, zoals Consumentenbond, Kieskeurig, natuurlijk ook WasdrogerSale en andere sites van webwinkels en de fabrikant zijn hierbij aan te pas gekomen.

De warmtepompdroger van BEKO kwam als één van de besten uit de test en had veel positieve recensies. Volgens hem was dit de beste droger die bij ons gezin paste.

Waarom hebben we deze wasdroger gekozen?

Wat voor mij de doorslag gaf, was dat deze droger stil in gebruik is. Dit hebben we in meerdere reviews terug kunnen lezen. Er zit onder andere een extra stil nacht- en babywasprogramma op. Omdat mijn kinderen ’s middags nog op bed liggen en ’s avonds op tijd naar bed moeten, vind ik het fijn om een stille wasmachine- en droger te hebben.

Ik hoef dan geen rekening te houden met de bedtijden van mijn kinderen, aangezien het normaliter duidelijk hoorbaar is in hun kleine kamertjes. Tevens zit er een kinderslot op deze machine. Wat ben ik hier blij mee. Mijn oudste dochter mag graag aan deurtjes en laatjes zitten en zit regelmatig bij de deurtjes van de wasmachine en de droger.
Door het kinderslot kan ik voorkomen dat ze in een van de machines kruipt.

Goede service

Ik heb gekozen om de droger te kopen bij BCC. De bezorgdienst heeft onze nieuw warmtepompdroger (gelukkig!) de volgende dag al  geleverd en zelfs op zijn plek gezet en geïnstalleerd.
Wat was ik blij dat ik weer fatsoenlijk kon drogen! Ik moest nog wel even wennen, omdat deze machine anders werkt dan de vorige die we hadden.

Gelukkig heeft mijn man me geholpen om optimaal gebruik te kunnen maken van deze droger. Dit ligt overigens meer aan mezelf (als digibeet), dan aan de bediening van de machine zelf. Als je het eenmaal weet, spreekt het voor zich. Aan het begin is het even aftasten wat de juiste stand is, maar na een tijdje heb ik deze volgens mij gevonden. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de soorten stof die gedroogd moeten worden. Desondanks kunnen alle soorten kledingstukken erin, zonder te slijten of te krimpen. Dit is per stoffen gemakkelijk in te stellen.

Wat zijn mijn ervaringen?

Deze warmtepompdroger is inderdaad een fijne, stille machine. Hij heeft een grote deur en een ruime trommel (van 8 kilogram).

Wanneer ik de wasmachine instel, is op het display te zien hoelang de droger nog bezig is. Na een duidelijk piepsignaal haal ik de was er gelijkmatig droog weer uit.

Mijn kleding en handdoeken zijn lekker zacht en droog. Daarnaast geeft de machine ook een signaal als de condensbak leeg gegooid moet worden, maar ook als de condensor en de filters van de machine moeten worden schoongemaakt.

Aangezien ik iemand ben die – in alle drukte – dit soort dingen vergeet, vind ik het vrij handig. Door dit regelmatig leeg te maken, blijft de machine langer schoon en wordt deze beter onderhouden. Hierdoor kan ik er hopelijk zo lang mogelijk plezier van beleven.

Andere pluspunten

Bij de specificaties kwam naar voren dat deze machine heel zuinig in gebruik is. Of dit werkelijk zo is, weet ik nog niet. Daarvoor hebben we de machine nog niet lang genoeg in gebruik.

We hebben de BEKO warmtepompdroger nu een aantal weken in ons bezit. Natuurlijk gaat het om de functionaliteit, maar qua uiterlijk ziet deze machine er ook prima uit. Mijn man heeft op het internet gelezen dat ik de machine goed vol moet stoppen, omdat het katoen kastdroogprogramma met een halve trommel, vrij langzaam is.

Dit heb ik echter nog niet geprobeerd, ik heb altijd genoeg wasgoed om te drogen. Daarnaast is het een grote machine, waar acht kilo in kan. Daarom is deze machine meer geschikt voor een (groot) gezin. Voor één of twee personen kun je het volgens mij ook met een kleinere trommelinhoud doen.

Samenvatting van de Beko DPY 8506 GXB1 test

Alternatieve wasdrogers voor de Beko DPY 8506 GXB1

Natuurlijk geven we als redactie ook altijd een tweetal alternatieven voor de gereviewde wasdroger.
Onderstaande warmtepompdrogers hebben dezelfde capaciteit, maar score over de hele linie net wat beter dan deze Beko wasdroger.

Top 3: warmtepompdrogers (8 kilo)

Conclusie en advies

linde van wasdrogersale.nl

Met de Beko DPY 8506 GXB1 haal je een zeer zuinige wasdroger in huis.  Alleen drogen op de waslijn is nog goedkoper.
De droogprestaties van de Beko zijn goed, maar zijn niet beter dan de hierboven genoemde alternatieven.

In de praktijk is het imago van Beko beter dan Whirlpool. Whirlpool heeft nu wel een actie lopen, waarbij je gratis extra jaren garantie krijgt.

vind de beste wasdroger

Je zult met de Beko zeker geen miskoop doen. Ik zou op basis van je budget en de onderstaande aanbiedingen en keuze maken.

Op de (erg slecht functionerende) website van Beko vind je wat meer info over de specificaties. Op onze warmtepompdroger-pagina, vind je alle getest drogers op een rij. Erg makkelijk om te zoeken op onderdelen die jij belangrijk vind.

Hieronder links naar de laagste Beko DPY 8506 GXB1 prijs die ik vandaag in de webwinkels gevonden heb.

Beko DPY 8506 GXB1 aanbieding

Dit is de goedkoopste prijs die WasdrogerSale vandaag heeft gevonden.

Price History for BEKO DPY8506GXB1 - Warmtepompdroger - 8 Kg - Wit‎‎

Statistics

Current Price €749,00 25 mei 2024
Highest Price €858,00 5 maart 2024
Lowest Price €749,00 12 maart 2024
Since 5 maart 2024

Last price changes

€749,00 12 maart 2024
€858,00 5 maart 2024

Kon je niet de juiste prijs vinden? Stel hieronder een prijs alarm in

Stel Notificatie voor Product in: BEKO DPY8506GXB1 - Warmtepompdroger - 8 Kg - Wit‎‎ - €749,00

P.s. Marielle bedankt voor jouw Beko DPY 8506 GXB1 review!

Beko DPY 8506 GXB1

7.3

Droogresultaat

7.0/10

Energieverbruik

9.0/10

Snelheid

6.5/10

Gebruiksgemak

7.0/10

Prijs/kwaliteit

7.0/10

Plus punten

 • Zeer energiezuinig
 • Veel positieve ervaringen door kopers

Min punten

 • Geen zelfreinigende condensor
 • Geen opvallende eigenschappen

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

WasdrogerSale.nl
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart