BCC is de beste webwinkel om je wasdroger te kopen

In een uitgebreide vergelijkingstest hebben we 15 webwinkels (waar je een wasdroger kunt kopen) vergeleken.

Ons doel is het beantwoorden van de vraag: wat is de beste webwinkel om online een wasdroger te kopen?beste webwinkel 2016 om je droger te kopen

Een wasdroger is immers een grote aankoop en je wilt zekerheid dat de service op orde is en dat levering zonder problemen verloopt.

Met verenigde krachten heeft onze redactie alle 15 webwinkels onder de loep genomen. Hierbij hebben we niet alleen gekeken naar prijs, maar ook naar service, bereikbaarheid, bezorgmogelijkheden, en assortiment. We zien duidelijke verschillen in service en bereikbaarheid tussen de winkels. Soms lopen de prijsverschillen voor een en hetzelfde apparaat op tot 150 euro.
Vergelijken van winkels is dus zeker de moeite waard.

Vergelijken van prijzen loont.

Daarnaast hebben we ons als ‚Äėmysterie‚Äô koper voorgedaan. Hiermee hebben we niet alleen gemeten hoe snel vragen worden beantwoord, maar ook de kwaliteit van de antwoorden.
Kortom alles wat nodig is om je online aankoop tot een succes te maken.

 

BCC gekozen tot beste webwinkel in vergelijkingstest 2016

Alles we alle testscores op een rij zetten dan komt BCC als winnaar uit de bus.  Op alle onderdelen komt  deze winkelketen goed uit de verf.

bcc-logo-transparantBCC weet een lage prijs te combineren met service en gemak. De bezorgmogelijkheden zijn het meest uitgebreid van alle webwinkels.
Zelf op zondag kun je jouw wasdroger laten bezorgen door de eigen BCC bezorgdienst en zo nodig kun je de wasdroger laten aansluiten door vakmensen.
Volledige ontzorging, waar veel andere webwinkels nog wat van kunnen leren.

Maar het echte grote verschil van BCC ten opzichte van de rest is hun laagste prijsgarantie. Er zijn meerdere winkels die aangeven een prijsgarantie te hebben, maar alleen bij BCC stelt deze ook echt wat voor. Lees meer over de laagste prijsgarantie van BCC.

BCC betaalt het verschil terug als één van de onderstaande concurrenten de wasdroger binnen 14 dagen goedkoper aanbied. En door de vele kortingsacties komt dat vaker voor dan je denkt.
Je krijgt dus het verschil in geld terug als je wasdroger binnen 14 dagen goedkoper wordt geleverd door: Bol.com, Coolblue, Dixons, EP, Expert, Media Markt, Modern.nl, Scheer & Foppen,Wehkamp.nl.

 

BCC winnaar wasdroger winkel 2016

  • laagste prijsgarantie die ook daadwerkelijk iets voorstelt
  • uitgebreid assortiment wasdrogers
  • meeste en beste bezorgmogelijkheden
  • goed bereikbaar voor beantwoording van klantvragen
  • service en garantie

Hieronder zie je de complete testscore van alle winkels. Omdat de verschillen in webwinkels groter zijn dan verwacht gaan de test volgend jaar zeker herhalen.

BCC beste wasdrogerwinkel 2016

 

WasdrogerSale.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart