Zanussi wasdrogers

Op deze pagina vind je het volledige aanbod Zanussi wasdrogers en aanbiedingen. Vergelijk het aanbod van Zanussi en kies de droger die bij jouw wensen past. Een Zanussi wasdroger kopen begint bij WasdrogerSale.nl!

Populair: Zanussi condensdrogers | Zanussi warmtepompdrogers | Beste Zanussi wasdrogers

Categorie√ęn
  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
- 2% Zanussi ZTE7101PZ
Oorspronkelijke prijs was: €419,00.Huidige prijs is: €409,00. + 1 meer
Zanussi ZTE7101PZ

Zanussi ZTE7101PZ

Out of Stock
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
- 23% Zanussi ZDHN772SW
Oorspronkelijke prijs was: €799,00.Huidige prijs is: €619,00. + 2 meer
Zanussi ZDHN772CW

Zanussi ZDHN772SW

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1
Toevoegen aan vergelijken
- 13% Zanussi ZDCN823SW
Oorspronkelijke prijs was: €519,00.Huidige prijs is: €449,00.
Zanussi ZDCN823SW - AutoAdjust - Condensdroger

Zanussi ZDCN823SW

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Zanussi ZDCN823TW
399,00
Zanussi condensatie wasdroger ZDCN823TW

Zanussi ZDCN823TW

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Toon volgende

Het verschil tussen een condensdroger en een warmtepompdroger

Bij Zanussi kun je zowel een warmtepompdroger als een condensdroger kopen. In dit artikel gaan we in op beide soorten wasdrogers van Zanussi. Voordat we dit doen, willen we kort even de verschillen tussen een condensdroger en warmtepompdroger benoemen.

Condensdrogers

Een condensdroger werkt met een verwarmingselement dat heet wordt. Vaak is een condensdroger goedkoper in aanschaf dan een warmtepompdroger. Het nadeel van een condensdroger is dan wel weer dat kleding vaak sneller slijt en de energiekosten hoger zijn. Daarentegen droogt de was in een condensdroger dankzij de hoge temperatuur wel sneller. Je hebt condensdrogers die aan te sluiten zijn op een afvoer, of waarbij het vocht in een condensbak komt (die je zelf moet legen). Een Zanussi condensdroger koop je al vanaf 399 euro!

Bekijk hier alle condensdrogers van Zanussi

Warmtepompdroger

Een warmtepompdroger pompt warme lucht telkens opnieuw in de trommel, terwijl hij de was centrifugeert. Hiervoor wordt de buitenlucht gebruikt. Deze wordt telkens opnieuw in de droger gezogen. Het voordeel is dat een warmtepompdroger van Zanussi energiezuiniger en milieubewuster is dan een condensdroger. Doordat er op een lagere temperatuur wordt gedroogd, blijft je wasgoed langer mooi. Door de lagere temperatuur duurt het wel langer voordat de was droog is. Ook bij een warmtepompdroger is er een mogelijkheid voor een condensbak of afvoerslang. Een Zanussi warmtepompdroger koop je al vanaf 509 euro!

Bekijk hier alle warmtepompdrogers van Zanussi

Over het merk Zanussi

Zanussi bestaat al sinds 1916. Het merk werd al snel bekend doordat Zanussi allerlei apparaten bedacht om het huishouden gemakkelijker te maken. Dankzij de Italiaanse roots zijn de ontwerpen van de wasdrogers van Zanussi niet alleen slim en eenvoudig, maar hebben ze ook een fantastisch Italiaans design.

De eenvoud van Zanussi

Het grootste voordeel van de Zanussi drogers, is dat ze niet verdeelt zijn in productseries. Je weet dus dat je altijd een eenvoudige, maar ook relatief goedkope wasdroger aanschaft als je gaat voor Zanussi. Wat een nadeel voor sommige mensen kan zijn, is dat de wasdrogers van Zanussi geen geavanceerde technologie hebben. Verwacht dus geen wasdroger die bijvoorbeeld bedient kan worden via een app. Vergis je niet, eenvoud betekent zeker geen gebrek aan kwaliteit!

Unieke mogelijkheden van Zanussi wasdrogers

Het gebrek aan super geavanceerde snufjes betekent zeker geen gebrek aan mogelijkheden! De Zanussi wasdrogers hebben onder andere een strijkvrij programma, auto-adjust systeem, startuitstel functie, reserverende trommel, tijdgestuurd drogen en EasyClean filter.

Strijkvrij programma

Het strijkvrij programma zorgt ervoor dat tijdens het drogen het wasgoed minder kreukelt. Indien strijken toch nodig is, gaat dit een stuk gemakkelijker.

Auto-adjust systeem

Dankzij dit systeem wordt een droogtijd automatisch aangepast aan de lading. Dankzij handige sensoren weet de droger hoeveel tijd er nodig is om de lading was te drogen (aan de hand van hoe vochtig de was is, hoeveel kilo gewicht de was is en hoe warm de trommel is). Met het auto-adjust systeem wordt vervolgens de droogtijd aangepast. De droger is dus nooit langer bezig dan noodzakelijk. Dat is niet alleen milieubewust, maar ook nog eens energiezuinig en tijdbesparend.

Startuitstel functie

Met deze functie kun je de was helemaal klaar zetten, maar stel je de start van het droogprogramma uit. Je kiest hierbij zelf hoelang je het wilt uitstellen.

Reserverende trommel

Tijdens het drogen beweegt de trommel twee kanten op. Dit zorgt er niet alleen voor dat de kans minimaal is dat wasgoed in elkaar draait, maar zorgt ook voor een gelijkmatig droogresultaat.

Tijdgestuurd drogen

Met deze techniek kun je in plaats van een droogprogramma zelf een droogtijd invoeren. Moet je bijvoorbeeld nog weg maar wil je de was toch iets drogen, dan kun je zelf de tijd instellen en met een gerust hart het huis verlaten.

EasyClean filter

De Zanussi wasdrogers hebben maar één filter. Hierdoor kun je de droger gemakkelijk onderhouden en schoonmaken. Het filter heeft een condensor die er voor zorgt dat er geen pluis achterblijft.

De 3 beste wasdrogers van Zanussi van 2022

#1 Zanussi ZDHN772SW

Stel Laagste Prijs Melding In
√ó
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Zanussi ZDHN772CW - €619,00

Zoals alle wasdrogers van Zanussi beschikt ook deze wasdroger over een AutoAdjust systeem, EasyIron programma en startuitstel. De Zanussi warmtepompdroger ZDHN772SW valt op dankzij het speciale Mix EasyIron programma, waardoor je katoen en synthetische materialen samen kunt drogen. De droger heeft een vulgewicht van maximaal 7 kilo en heeft een A++ energielabel. Met behulp van de AutoAdjust heb je dus een wasdroger die energiezuinig is en milieuvriendelijk! De wasdroger heeft een maximaal geluidsniveau van 66 dB en is verkrijgbaar in het wit. Dit model is al verkrijgbaar vanaf 610 euro.

#2 Zanussi ZDHBari

Stel Laagste Prijs Melding In
√ó
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Zanussi ZDHBARI warmtepompdroger - €629,00

Deze warmtepompdroger van Zanussi is net een slag groter dan de ZDHN772SW en heeft een vulgewicht van maximaal 8 kilo. Je kunt bij de Zanussi ZDHBari kiezen voor het water opvangen in een reservoir of met een slang naar de waterafvoer. Ook deze wasdroger heeft het AutoAdjust systeem, waarmee je tot wel 50% energie en water kunt besparen. Met het A++ label ben je dus verzekerd van een energiezuinige wasdroger. De droger heeft een maximaal geluidsniveau van 66 dB en is verkrijgbaar in het wit. Ervaar je toch problemen? Gelukkig heeft de droger 2 jaar garantie. De droger is al verkrijgbaar vanaf 699 euro.

#3 Zanussi ZDPN772SW

Stel Laagste Prijs Melding In
√ó
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Zanussi ZDPN722SW - €454,00

Deze condensdroger van Zanussi is wat minder zuinig dan de bovengenoemde wasdrogers. De ZDPN772SW heeft namelijk een energielabel B. Het water wordt opgevangen in een reservoir. Deze condensdroger heeft net als bovengenoemde warmtepompdrogers een AutoAdjust systeem, EasyIron en startuitstel. De wasdroger is dus minder zuinig, maar dankzij het AutoAdjust systeem wordt daar een gedeelte van goedgemaakt. De droger heeft een vulgewicht van maximaal 7 kilo en heeft 2 jaar fabrieksgarantie. De wasdroger heeft een maximaal geluidsniveau van 66 dB en is verkrijgbaar in wit. De droger is al verkrijgbaar vanaf 429 euro.

Conclusie

Zanussi wasdrogers zijn relatief goedkoop. Dankzij de eenvoud van de wasdrogers kan de prijs namelijk laag blijven. Desondanks ontbreekt er niets wat niet echt noodzakelijk is. Daarnaast hebben de wasdrogers van Zanussi enkele praktische mogelijkheden die zorgen voor energiebesparing, tijdbesparing en milieuvriendelijkheid. Over de kwaliteit hoef je je ook geen zorgen te maken, want Zanussi zorgt voor degelijke kwaliteit met een leuk design.

Merk
Vulgewicht
Energielabel
Geluidsniveau
Kleur
Prijsfilter
WasdrogerSale.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart