Siemens wasdrogers

Op deze pagina vind je het volledige aanbod Siemens wasdrogers en aanbiedingen. Vergelijk het aanbod van Siemens en kies de droger die bij jouw wensen past. Een Siemens wasdroger kopen begint bij WasdrogerSale.nl!

Populair: Siemens condensdrogers | Siemens warmtepompdrogers | Beste Siemens wasdrogers

Categorie√ęn
  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Toon volgende

Siemens wasdroger: welke is de uitblinker?

Als één merk uitblinkt in onze vergelijkingstesten, dan is het de Siemens wasdroger.  Siemens weet de beste prestaties neer te zetten voor een redelijke prijs. Hiermee streeft ze een veel duurder merk, zoals Miele, voorbij in onze vergelijkingstesten. Hoog tijd om eens naar de drogers van dit merk te kijken. Ben je opzoek naar een droger van Siemens, dan is dit artikel een goed vertrekpunt.
  • Overzicht van de modellen die als beste uit de test zijn gekomen.
  • Waarom een Siemens wasdroger?
  • Siemens en Bosch¬†een¬†Siamese tweeling

Overzicht alle gereviewde Siemens wasdrogers

Hieronder heb ik alle gereviewde wasdrogers van Siemens in een vergelijkingstabel gezet.  Hierin zie je per onderdeel de testscore voor de desbetreffende droger. De scores laten zien dat de apparaten op alle testonderdelen gewoon bovengemiddeld goed score voor een redelijke prijs.

Waarom een Siemens wasdroger?

Zoals gezegd vinden we Siemens steevast terug in onze top 5.  Zowel in de vergelijkingstesten van condens- als bij de warmtepompdrogers doen de drogers het erg goed. Op het moment van schrijven (december 2016) staan ze zelf op de 1e plaats. Wat maakt de Siemens wasdroger zo goed, dat ze beter zijn dan de concurrentie?

Gemak van een zelfreinigende condensor

Lange tijd waren Siemens en¬†Bosch de enige fabrikanten die hun warmtepompdrogers hebben voorzien van een zelfreinigende condensor. Langzaam beginnen nu pas (enkele jaren na de introductie bij Siemens) andere fabrikanten een soort gelijke techniek te hebben ontwikkeld.¬†¬†Binnenkort ga ik een LG wasdroger aan de tand voelen die ook over deze functionaliteit beschikt.¬†Dit laat zien dat de techniek niet eenvoudig te kopi√ęren is door andere fabrikanten. Een echte innovatie waar je ook echt iets aan hebt. De zelfreinigende condensor zorgt er voor dat¬† dat¬†een warmtepompdroger ook echt energiezuinig blijft gedurende de hele levensduur van het apparaat.¬† Uit testgegevens blijkt dat het energieverbruik van een warmtepompwasdroger flink toeneemt als de condensor vervuild is, omdat het apparaat dan niet optimaal de warme lucht kan recycleren.

Perfecte droogresultaten

Alle Siemens wasdrogers zijn voorzien van Autodry. Dat zijn sensoren die meten op de was voldoende droog is. Uiteraard zijn alle moderne wasdrogers hier tegenwoordig wel mee uitgerust, maar Siemens beheerst deze techniek perfect. In onze vergelijkingstesten zien we een score 8 of hoger op het gelijkmatig drogen van de was. Vooral bij goedkopere merken, zien we nog wel eens dat er nog vochtige was uit de droger komt. Een goed droogresultaat moet een balans zijn tussen goed droog, maar ook op tijd het programma stoppen. Wasdrogers die langer als nodig blijven droger, gebruiken onnodig vele energie en de slijtage aan kleding is groter dan nodig.
Merk
Vulgewicht
Energielabel
Geluidsniveau
Kleur
Prijsfilter
WasdrogerSale.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart