Indesit wasdrogers

Indesit is één van de grotere namen in de witgoedwereld. Op deze pagina kun je het volledige aanbod Indesit drogers én alle aanbiedingen vinden. Een Indesit droger kopen begint bij WadrogerSale.nl, waar je gemakkelijk alle wasdrogers vergelijkt.

Populair: Indesit warmtepompdrogers | Beste Indesit wasdrogers

Categorieën
 • Alle
 • Favoriet
 • Populair
 • Meest gewaardeerd
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Toon volgende

Indesit

In 1975 werd Merloni Elettrodomestici opgericht. Dit bedrijf werd al snel bekend als witgoedkoning, dankzij de goede kwaliteit en de scherpe prijs. In 1985 kocht Merloni Elettrodomestici Indesit over. De bedrijven bleven allebei hun eigen naam houden. In 2005 kreeg het gehele bedrijf pas de naam Indesit. De naam is immers een stuk makkelijker en daardoor ook makkelijker te onthouden voor de consument. Een Indesit wasdroger heeft een scherpe prijs. Mede hierdoor is Indesit ook zo groot geworden. In dit geval is goedkoop geen duurkoop, want Indesit blinkt ook uit in kwaliteit en design. De prijs/kwaliteit verhouding is in dit geval dus perfect. Indesit is een bedrijf wat streeft naar innovatie. De luchtafvoerdrogers van Indesit blijven hierin wat achter, mede omdat dit type wasdroger niet veel meer wordt verkocht. Het aanbod aan luchtafvoerdrogers krimpt, zo ook het aanbod luchtafvoerdrogers van Indesit.

De unieke mogelijkheden van de Indesit wasdrogers

De innovatieve ideeën van Indesit zien we terug in de extra’s die de wasdrogers bieden. Uiteraard hebben niet alle wasdrogers van Indesit alle extra’s, dit is afhankelijk van de serie en de verkoopprijs. Enkele van de extra’s van Indesit drogers zijn:

Fast iron

Het Fast Iron programma zorgt ervoor dat het wasgoed net wat vochtig blijft. Dit klinkt misschien gek, maar wasgoed wat net een beetje vochtig is, is makkelijker en beter om te strijken. Daarom wordt bij de Fast Iron optie de vochtigheid van het wasgoed optimaal gemeten.

Geschikt voor schoenen

Dankzij het speciale Sport Shoes-cyclus droogprogramma en het schoenenrek is het drogen van je schoenen een eitje. Het schoenenrek zorgt ervoor dat je de schoenen verticaal in de droger kunt plaatsen. Je schoenen lopen zo geen risico op beschadigingen door het draaien van de trommel en worden wel goed droog.

Memo optie

Met de Memo optie sla je de meest frequente en meest favoriete instellingen op. Je hoeft de keer hierna dus niet het juiste droogprogramma op te zoeken, maar gebruikt eenvoudig de memo optie. De wasdroger weet nu zelf welk droogprogramma gedraaid moet worden.

De 3 beste wasdrogers van Indesit

Van elk type wasdroger (condens-, luchtafvoer- en warmtepompdroger), kun je hieronder de beste wasdroger van Indesit vinden!
9.1/10 Lees recensie
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Indesit YTBE M11 83K RX - Warmtepompdroger - €538,80
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Indesit YTBE M11 83K RX - Warmtepompdroger
Laatste updates:
 • €538,80 - 12 april 2024
 • €549,00 - 23 maart 2024
 • €538,80 - 9 februari 2024
 • €556,81 - 7 februari 2024
 • €538,80 - 11 januari 2024
 • €549,00 - 9 januari 2024
 • €556,66 - 8 januari 2024
 • €555,55 - 7 januari 2024
Sinds: 23 december 2023
 • Hoogste prijs: €612,38 - 27 december 2023
 • Laagste prijs: €538,80 - 11 januari 2024
Deze droger van Indesit is een warmtepompdroger. De Indesit YTBE M11 83K RX heeft een trommelinhoud van 8 kilogram. Daarmee is de droger geschikt voor een huishouden van 3 à 4 personen. De droger heeft 2 jaar fabrieksgarantie en heeft een A+++ energielabel. Zeer zuinig dus! Het water wordt direct met de bijgeleverde slang afgevoerd. De warmtepompdroger heeft een Push & Go functie. Je hoeft hierbij niet zelf in te stellen wat voor wasgoed je in de droger hebt en welke temperatuur het moet zijn. Dankzij een algoritme met vochtsensoren wordt de juiste temperatuur ingesteld en worden de trommelbewegingen aangepast. Dankzij de Sport Shoes-cyclus en het speciale schoenenrek droog je ook snel een eenvoudig je schoenen. Dankzij het Easy Cleaning Filter is het onderhouden van je wasdroger ook zeer eenvoudig.
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Indesit YT CM08 8B EU condensdroger - €379,00
Dit type droger van Indesit is een condensdroger. Het energielabel ligt in vergelijking met een warmtepompdroger een stuk lager, de Indesit YT CM08 8B EU heeft een energielabel B. Je kunt bij deze wasdroger zelf kiezen of je het water laat opvangen in het speciale condens reservoir of direct laat afvoeren met een slang. Met een trommelinhoud van 8 kilogram is deze wasdroger geschikt voor een huishouden van 3 à 4 personen. Op het display zie je direct hoelang het droogprogramma nog moet. Ook bij deze wasdroger is het onderhoud gemakkelijk dankzij het Easy Clean filter. Wel moet je bij een condensdroger het condensorfilter eerst verwijderen.
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Indesit luchtafvoerdroger IDV75 - €279,00
De Indesit IDV75 is een luchtafvoerdroger. Net als de condensdroger heeft deze wasdroger een energielabel B. De wasdroger heeft een trommelinhoud van 7 kilogram en is geschikt voor een huishouden van 2 personen. Een luchtafvoerdroger gebruikt hogere temperaturen, waardoor het wasgoed sneller droogt. Het nadeel van de hogere temperaturen is dat de droger hierdoor minder zuinig is en het wasgoed eerder slijt. Er wordt een luchtafvoerslang van 1,5 meter bijgeleverd. Deze wasdroger is relatief goedkoop in aanschaf. Het bedienen van de wasdroger is ook eenvoudig dankzij duidelijke draaiknoppen waarmee je zelf de droogtijd instelt. De wasdroger heeft 3 verschillende droogprogramma’s. Het is een eenvoudige uitvoering, waardoor de droger niet beschikt over een digitaal display en kinderslot.

Het verschil tussen een condensdroger en warmtepompdroger

Condensdroger

Een condensdroger werkt met een verwarmingselement dat heet wordt. Vaak is een condensdroger goedkoper in aanschaf en droogt de was sneller dan bij een warmtepompdroger. Het nadeel van een condensdroger is dan wel weer dat kleding vaak sneller slijt en de energiekosten hoger zijn.

Warmtepompdroger

Een warmtepompdroger pompt warme lucht telkens opnieuw in de trommel, terwijl hij de was centrifugeert. Hiervoor wordt de buitenlucht gebruikt Deze lucht wordt telkens opnieuw in de droger gezogen. Het voordeel is dat een warmtepompdroger energiezuiniger en milieubewuster is dan een condensdroger. Doordat er op een lagere temperatuur wordt gedroogd, blijft je wasgoed langer mooi. Door de lagere temperatuur duurt het wel langer voor de was droog is.

Conclusie

Indesit is een grote naam in de witgoedwereld. Dit komt voornamelijk door de goede prijs/kwaliteit verhouding. De aanschafprijs van een Indesit droger ligt relatief laag. Desondanks doet dit niets onder aan de kwaliteit en het design van de wasdrogers. Indesit heeft nog een klein aanbod luchtafvoerdrogers, zoals de Indesit IDV75. De meest innovatieve technieken zijn doorgevoerd in de condensdrogers en warmtepompdrogers. Alhoewel het aanbod wasdrogers van Indesit niet extreem groot is, is de kans wel groot dat je kunt vinden wat je zoekt!
Merk
Vulgewicht
Energielabel
Geluidsniveau
Kleur
Prijsfilter
WasdrogerSale.nl
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart