Electrolux wasdrogers

Electrolux is de grootste producent van huishoudelijke apparatuur. Op deze pagina kun je het volledige aanbod Electrolux drogers én alle aanbiedingen vinden. Een Electrolux droger kopen begint bij WadrogerSale.nl, waar je gemakkelijk alle wasdrogers vergelijkt.

Populair: Electrolux warmtepompdrogers | Beste Electrolux wasdrogers

Categorie√ęn
  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
Electrolux MYPRO TE1120HP
1.351,50
Electrolux warmtepompdroger MYPRO TE1120HP

Electrolux MYPRO TE1120HP

Out of Stock
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Toon volgende

Dit zijn de beste wasdrogers van Electrolux

Stel Laagste Prijs Melding In
√ó
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Electrolux warmtepompdroger MYPRO TE1120HP - €1.351,50

Deze professionele warmtepompdroger heeft een trommelinhoud van 8 kilogram. De wasdroger beschikt over 16 verschillende droogprogramma’s, onder andere opfrissen en eco. Dankzij Residual Moisture Control wordt continu het vochtgehalte van het wasgoed opgemeten, waarna het droogprogramma automatisch wordt aangepast. Met een energielabel A++ is deze droger zuinig te noemen. Dankzij een speciaal ontworpen transmissiesysteem staat deze droger stabieler en trilt minder. De Electrolux MyPro TE1120HP professionele wasdroger is speciaal ontworpen voor een kleinbedrijf: de droger is gemiddeld 50% sneller klaar en heeft een 3 keer zo lange levensduur als een gemiddelde wasdroger. Dankzij de speciale SpeedCare trommel ben je verzekerd van een goed en snel droog wasgoed.


Net als de bovengenoemde wasdroger heeft deze droger een trommelinhoud van 8 kilogram. Het is een condensdroger, waardoor hij net wat minder zuinig is (energielabel B). Dankzij de MyPro techniek droogt de wasdroger sneller en effici√ęnter en heeft de droger een langere levensduur. Speciaal daarom wordt deze droger gezien als een professionele droger voor kleinbedrijven. De wasdroger heeft 16 droogprogramma‚Äôs. Dankzij de grote deur en laadopening kun je gemakkelijk het wasgoed in- en uitladen. De roestvrijstalen onderdelen zorgen er¬† niet alleen voor dat de onderdelen lang mooi blijven, het geeft de droger ook nog eens een strak design. De grote transparante deur werkt ook zeker mee in het design, maar is ook praktisch. Ook bij bedrijfsmatig gebruik heeft de Electrolux MyPro TE1120 een fabrieksgarantie van maar liefst 2 jaar.

Het verschil tussen een condensdroger en warmtepompdroger

Condensdroger

Een condensdroger heeft een verwarmingselement. Hierdoor wordt de lucht in de trommel heet. Een condensdroger heeft gemiddeld een snellere droogtijd en een lagere aanschafprijs. Het energielabel van een condensdroger ligt ook lager (gemiddeld B). Dankzij de hete lucht kan het zijn dat je wasgoed sneller slijt.

Warmtepompdroger

Een warmtepompdroger gebruikt buitenlucht. Deze lucht wordt telkens opnieuw in de trommel gezogen/gepompt. Een warmtepompdroger heeft een hoger energielabel (A++ of A+++) en is dus milieubewuster. Doordat er op lagere temperaturen wordt gedroogd, is de droogtijd gemiddeld wel langer dan die van een condensdroger. Dankzij de lagere temperaturen blijft het wasgoed wel langer mooi.

Electrolux

Electrolux (voluit ‚ÄėElectrolux AB‚Äô) is de grootste producten van de wereld als het gaat om huishoudelijke apparatuur. Het is een Zweeds bedrijf. Onder Electrolux vallen ook Zanussi en de huishoudelijke tak van AEG.

Conclusie

Op zoek naar een goede bedrijfsmatige wasdroger met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dan zit je bij de wasdrogers van Electrolux zeker goed! De Electrolux MyPro TE1120HP is net iets zuiniger (energielabel A++) dan de Electrolux MyPro TE1120 (energielabel B), doordat de één een warmtepompdroger is en de ander een condensdroger. Liever een wasdroger voor thuisgebruik? Kijk dan eens bij Zanussi of AEG, wat ook onder Electrolux valt!
Merk
Vulgewicht
Energielabel
Geluidsniveau
Kleur
Prijsfilter
WasdrogerSale.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart