Candy wasdrogers

Candy is onderdeel van moederbedrijf Haier. Op deze pagina kun je het volledige aanbod Candy wasdrogers én alle aanbiedingen vinden. Een Candy wasdroger kopen begint bij WadrogerSale.nl, waar je gemakkelijk alle wasdrogers vergelijkt.

Populair: Beste Candy wasdrogers

Categorieën
  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
- 52% Candy Rapid’O ROE H8A2TE-S
499,00
Candy Rapid'O ROE H8A2TE-S

Candy Rapid’O ROE H8A2TE-S

Out of Stock
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Toon volgende

Candy

In 1945 werd de allereerste Italiaanse wasmachine ontwikkeld, toen nog in de Fumagelli werkplaats. In 1946 werd het bedrijf gedoopt tot Candy, een destijds populair liedje. Candy wil met slimme ideeën het dagelijks leven gemakkelijker maken. Candy springt eruit dankzij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De producten die Candy produceert zijn niet alleen gebruiksvriendelijk en toegankelijk, maar beschikken ook over unieke oplossingen. Daarnaast heeft Candy oog voor details en design.

Marketing

Candy apparaten zijn vooral bekend dankzij de goede marketing en slimme slogans. Zo ontstond er in 1975 meer bewustwording voor de impact op het milieu. Candy ontwikkelde die water en energie bespaarden, maar niets afdeden aan de kwaliteit en prestaties. Ze lanceerden de slogan: ‘Candy helps you not to waste’. Tot op heden wordt de slogan ‘Candy can do’ gebruikt.

Kernwaarden

De kernwaarden van Candy zijn slim, toegankelijk en Italiaans. Dankzij slimme ideeën wordt het dagelijks leven eenvoudiger gemaakt. Producten van Candy zijn toegankelijk dankzij de lagere prijzen en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het Italiaanse karakter is terug te zien in de aandacht van details en het design.  

De unieke mogelijkheden van de Candy wasdrogers

De innovatieve ideeën van Indesit zien we terug in de extra’s die de wasdrogers bieden. Uiteraard hebben niet alle wasdrogers van Indesit alle extra’s, dit is afhankelijk van de serie en de verkoopprijs. Enkele van de extra’s van Indesit drogers zijn:

Easy Case reservoir

In 2010 kwam Candy met het innovatieve Easy Case reservoir op de markt. Dankzij dit reservoir wordt condenswater direct aan de binnenkant van de vulopening verzamelt. Zo kun je er gemakkelijk bij en kun je het reservoir gemakkelijk legen.

Extra ruim

In tegenstelling tot de meeste wasdrogers/merken, biedt Candy ook droogkasten met een trommelinhoud van 10 kilogram aan. Een Candy droogkast is dankzij deze trommelinhoud perfect voor grote huishoudens of bedrijven.

Smart

Met de komst van de Simply-Fi app werden de zogenoemde connected apparaten op de markt gebracht. Deze apparaten kun je met behulp van de app op elk gewenst moment, op elke plek ter wereld bedienen. Er zijn candy smart drogers beschikbaar met de Simply-Fi app.

De beste Candy wasdroger

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Candy Rapid'O ROE H8A2TE-S - €499,00
Deze ruime Candy warmtepompdroger met een trommelinhoud van 8 kilogram is geschikt voor een huishouden van 3 à 4 personen. De wasdroger beschikt over maar liefst 14 verschillende droogprogramma’s. Met de extra snelle droogprogramma’s zoals de Daily Perfect 59’, kun je 3,5 kilogram aan wasgoed in minder dan een uur drogen. Het condenswater wordt opgevangen in het speciale Easy Case waterreservoir in de deur. De wasdroger is smart en bedienbaar met behulp van de Candy Simply-Fi app. De Candy Rapid’O ROE H8A2TE-S heeft een energielabel A++. Met een geluidsniveau van 67dB is de wasdroger luider dan gemiddeld.  

Conclusie

Kies je voor Candy, dan kies je voor Italiaanse kwaliteit, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een wasdroger die je huishoudelijke taken eenvoudiger maakt. Candy biedt zowel condens- als warmtepompdrogers aan tegen een lagere prijs dan gemiddeld. De Candy Rapid’O ROE H8A2TE-S komt momenteel als beste Candy wasdroger uit de bus.
Merk
Vulgewicht
Energielabel
Geluidsniveau
Kleur
Prijsfilter
WasdrogerSale.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart