Beko wasdrogers

Op deze pagina vind je het volledige aanbod Beko wasdrogers en aanbiedingen. Vergelijk het aanbod van Beko en kies de droger die bij jouw wensen past. Een Beko wasdroger kopen begint bij WasdrogerSale.nl!

Populair: Beko condensdrogers | Beko warmtepompdrogers | Beste Beko wasdrogers

Categorieën
  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
Beko DA8012GA
349,00
DA8012GA afvoerdroger

Beko DA8012GA

Toevoegen aan winkelwagen
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Toon volgende

Het merk Beko

Dankzij de producten van Beko bespaar je tijd en moeite en werk je mee aan een duurzamere wereld.

Start

Beko is gestart in 1955. Sinds dat moment heeft Beko flinke groei gemaakt en is het inmiddels één van de favoriete merken van vrijstaande huishoudelijke apparaten van Europa. In de afgelopen twintig jaar heeft Beko zich vooral gefocust op innovatieve technieken die het leven gemakkelijker en gezonder maken. Dankzij deze kernwaarden, gebruiksgemak en innovatieve technologie, voor de producten is Beko één van de snelst groeiende merken ter wereld.

Gezond leven

Beko richt zich op het gezonder leven met het ontwikkelen van producten die een gezonde levensstijl gemakkelijker maken, om zo een gezonde levensstijl te stimuleren. Een voorbeeld hiervan is een koelkast waarin voedsel langer goed blijft. Daarnaast werkt Beko samen met verschillende partners op het gebied van gezondheid, zoals Unicef. Dankzij deze partnerschappen ontstaan nieuwe inzichten, die weer worden gebruikt voor het ontwikkelen en verbeteren van hun producten.

De unieke mogelijkheden van de Beko wasdrogers

Beko is één van de snelst groeiende witgoedmerken ter wereld. Dat zal niet voor niets zo zijn. Maar wat is er nu specifiek zo goed aan de wasdrogers van Beko? Om deze redenen kies je voor een Beko wasdroger:

EcoGentle

Dankzij de innovatieve droogtechnologie EcoGentle, wordt er voorzichtiger met de kleding omgegaan. De EcoGentle technologie zorgt ervoor dat kleding de oorspronkelijke kleur behoudt. Dit is niet afhankelijk van hoe vaak je de kleding droogt: deze technologie zorgt ervoor dat de kleur altijd behouden blijft!

RapiDry

Deze functie zorgt ervoor dat de was sneller droog is. Een voorbeeld: gemiddeld wordt een 8KG wasgoed gedroogd in 152 minuten. Met de RapiDry technologie wordt de was gedroogd in 115 minuten. Het enige nadeel hieraan is dat logischerwijs het energielabel zakt. Een A+++ energielabel zakt naar A+. Nog steeds zuinig dus!

AquaWave

Het speciale AquaWave-systeem heeft een deur van gebogen glas. Daarnaast zitten er speciaal ontworpen peddels in de trommel. Dit samen zorgt ervoor dat de trommel een golvende beweging maakt. Niet alleen wordt je wasgoed hierdoor voorzichtiger behandeld (minder kans op slijtage), het systeem zorgt er ook nog eens voor dat kleding sneller droogt.

ProSmart-invertermotor

Dit speciale borstelloze motorontwerp wordt ProSmart genoemd. Een ProSmart motor is niet alleen energiezuiniger en duurzamer, maar ook nog eens stiller. Geen zorgen over een hoge energierekening dus dankzij de ProSmart-Invertermotor.

Omkeerbare deur

Dankzij de omkeerbare deur plaats jij de droger waar jij wilt. Je kunt de deur van de droger zo laten draaien als jij wilt. Geen problemen dus met ruimte of dat de deur van de wasmachine en de deur van de droger elkaar in de weg zitten. Jij past de deurrichting aan zoals jij het wilt.

Stil programma

Baby’s of kleine kinderen in huis? Ook dat is geen probleem met de wasdrogers van Beko. Dankzij het speciale stille programma, is de wasdroger fluisterstil. Je hele huishouden kan dus rustig doorslapen terwijl de was wordt gedroogd. Wel zo handig!

De 3 beste wasdrogers van Beko

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Beko DR8536GX0 Warmtepompdroger - €749,00

Deze warmtepompdroger van Beko (DR8536GX0) heeft een trommelinhoud van 8 kilogram. Dit maakt de droger geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 à 4 personen. Je hebt de keuze om het water op te laten vangen in het reservoir of om het met een slang direct af te laten voeren. Met een energielabel van A+++ is deze warmtepompdroger van Beko super zuinig. Met de RapiDry functie droogt je was extra snel. Wel wordt hierdoor het energielabel verlaagd naar A+. Met het fluisterstille programma draai jij de was wanneer je maar wilt.
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Beko DS7431PX0 Warmtepompdroger - €529,00

De Beko DS7431PX0 warmtepompdroger heeft een trommelinhoud van 7 kilogram. Dit is geschikt voor een huishouden van gemiddeld 2 personen. Deze warmtepompdroger heeft een energieklasse van A++ en heeft maar liefst 15 verschillende droogprogramma’s. De wasdroger heeft naast startuitstel en binnenverlichting ook EcoGentle. Door deze innovatieve droogtechnologie behoudt kleding de oorspronkelijke kleur. Het AquaWave systeem zorgt er daarnaast ook nog eens voor dat kleding minder slijtage oploopt.
6.4/10 Lees recensie
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Beko DS7432PXA - Warmtepompdroger - €679,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Beko DS7432PXA - Warmtepompdroger
Laatste updates:
  • €679,00 - 17 april 2024
  • €626,95 - 23 januari 2024
Sinds: 23 januari 2024
  • Hoogste prijs: €679,00 - 17 april 2024
  • Laagste prijs: €626,95 - 23 januari 2024

Deze wasdroger van Beko is een bouwkwaliteit middenklasse. De Beko DS7432PXA warmtepompdroger heeft een trommelinhoud van 7 kilogram. Daarmee is de droger geschikt voor een huishouden van 2 personen. Met het A++ energielabel is de droger net iets minder zuinig dan de nummer 1. De warmtepompdroger beschikt over kinderslot, startuitstel en resttijdindicator. Net even wat anders dan anders; deze wasdroger is zwart in plaats van wit!

Het verschil tussen een condensdroger en warmtepompdroger

Condensdroger

Een condensdroger werkt met een verwarmingselement dat heet wordt. Vaak is een condensdroger goedkoper in aanschaf en droogt de was sneller dan bij een warmtepompdroger. Het nadeel van een condensdroger is dan wel weer dat kleding vaak sneller slijt en de energiekosten hoger zijn.

Warmtepompdroger

Een warmtepompdroger pompt warme lucht telkens opnieuw in de trommel, terwijl hij de was centrifugeert. Hiervoor wordt de buitenlucht gebruikt. Deze lucht wordt telkens opnieuw in de droger gezogen. Het voordeel is dat een warmtepompdroger energiezuiniger en milieubewuster is dan een condensdroger. Doordat er op een lagere temperatuur wordt gedroogd, blijft je wasgoed langer mooi. Door de lagere temperatuur duurt het wel langer voor de was droog is.

Conclusie

Beko is niet voor niets één van de snelst groeiende witgoedmerken van de wereld. Zo bieden zij innovatieve technologie aan, die gezond en duurzaam leven stimuleert. Dankzij de innovatieve technologie zijn de wasdrogers van Beko niet alleen duurzaam voor je kleding (dankzij EcoGentle en AquaWave blijft kleding langer mooi), maar dankzij de speciale InverterMotor ook energiezuinig en dus duurzaam voor het milieu. Deze technieken kun je vinden in de Beko DS7431PX0, de wasdroger voor een huishouden van 2 personen. Toch liever een slag groter? Dan is de A+++ energiezuinige DR8536GX0 warmtepompdroger met trommelinhoud van 8 kilogram wellicht iets voor jou. Alle warmtepompdrogers van Beko kun je hier vinden, en alle condensdrogers hier.

Merk
Vulgewicht
Energielabel
Geluidsniveau
Kleur
Prijsfilter
WasdrogerSale.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart