Asko wasdrogers

Asko valt op dankzij het gebruik van metalen in plaats van plastic. Op deze pagina kun je het volledige aanbod Asko wasdrogers én alle aanbiedingen vinden. Een Asko droger kopen begint bij WadrogerSale.nl, waar je gemakkelijk alle wasdrogers vergelijkt.

Populair: Beste Asko wasdrogers

Categorie√ęn
  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Asko T408HD.S
1.299,00 + 2 meer
Asko T408HD.S Warmtepompdroger Staal

Asko T408HD.S

Out of Stock
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Toon volgende

Asko

ASKO is misschien niet een merk wat je direct wat zegt. Asko (volledig ‚ÄėAsko Appliances AB‚Äô) is een Zweeds witgoedmerk. Ze produceren verschillende producten zoals vaatwassers, koelkasten, wasmachines en wasdrogers. Asko is een merk wat onder het duurdere marktsegment valt. In tegenstelling tot de meeste witgoedproducten worden de apparaten van Asko niet gemaakt van plastic, maar van hoogwaardige metalen. Met Asko ben je verzekerd van een strak Scandinavisch design, een milieubewust apparaat, gebruiksvriendelijkheid, degelijke kwaliteit en een duurzaam product.

De unieke mogelijkheden van de Asko wasdrogers

Asko streeft naar duurzaamheid, kwaliteit, design en gebruiksvriendelijkheid. Dit zie je uiteraard terug in de wasdrogers.

Eenvoudige bediening

Zoals al eerder benoemd, is gebruiksvriendelijkheid belangrijk. Asko heeft de wasdrogers zo ontworpen dat de wasdroger vol met functies zit, maar al deze functies eenvoudig zijn te gebruiken. Een kind kan de was doen!

ButterFly

Normaal gesproken zal een droogtrommel beide kanten opdraaien. Zo voorkomt de wasdroger dat het wasgoed in elkaar gaat draaien, waardoor de was minder goed droog wordt. De wasdrogers van Asko draaien maar één kant op. Asko wasdrogers hebben namelijk een speciaal ontwikkelde droogtechniek: ButterFly. Dankzij speciale meeneemribben in de droogtrommel wordt de was alsnog goed uit elkaar gehaald. Zo heeft de droger minder lang nodig, is er een verminderde kans op slijtage aan de trommel (door remmen van de trommel) en kan de wasdroger continu doordraaien.

Design

Asko heeft het kenmerkende strakke Scandinavische design. De wasdrogers zijn afgestemd op de wasmachines. De wasdrogers hebben weliswaar een minimalistisch, maar een stijlvol design. Je kunt zelf kiezen of je een RVS model of een wit model wilt. Welke keuze je ook maakt, het design van de wasdroger en de wasmachine zijn perfect op elkaar afgestemd. Met behulp van het speciale ASKO tussenstuk plaats je de twee apparaten veilig op elkaar.

SoftDrum

De trommel heeft een cirkelvormig patroon. Dankzij dit patroon is er een betere luchtstroom en is er minder wrijving tussen de trommel en het wasgoed. In combinatie met het ButterFly droogsysteem zorgt dit voor minder slijtage aan de wasdroger zelf, maar ook voor minder slijtage aan je wasgoed. Extra duurzaam dus!

Service

Op een wasdroger van Asko heb je 2 jaar lang volledige garantie. Na deze volledige garantie, is er nog 3 jaar garantie waarbij je alleen de voorrijkosten hoeft te betalen. Dit betekent dus dat je 5 jaar lang geen kosten hebt aan onderhoud, onderdelen en arbeidsloon!

De beste Asko wasdroger

Asko produceert alleen warmtepompdrogers.

Deze ruime warmtepompdroger van Asko heeft een trommelinhoud van 9 kilogram. Dit is geschikt voor een huishouden van 5 of meer personen. De wasdroger heeft een A++ energielabel. Deze warmtepompdroger van Asko springt eruit dankzij de stoomfunctie. Vul het speciale filter met condenswater, zodat de stoomfunctie geactiveerd kan worden. Dankzij deze functie worden kreukels verminderd en is strijken prettig eenvoudig. De droger beschikt over 16 droogprogramma’s. Dankzij de ButterFly droogtechniek en de SoftDrum trommel wordt je wasgoed beschermd. Met 64dB heeft deze wasdroger een gemiddeld geluidsniveau. De Asko T409HS.W is onderdeel van de Logic serie.

Conclusie

Kies je voor een Asko wasdroger, dan kies je voor degelijke kwaliteit en duurzaamheid. Het volledige aanbod aan wasdrogers van Asko is gebaseerd op hoogwaardige materialen en technieken die zorgen voor minder slijtage van zowel je wasgoed als de wasdroger zelf. De Asko T409HS.W uit de Logic serie heeft de beste reviews.

Merk
Vulgewicht
Energielabel
Geluidsniveau
Kleur
Prijsfilter
WasdrogerSale.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart