AEG wasdrogers

AEG is een Duitse producent van elektrische apparatuur. Op deze pagina kun je het volledige aanbod AEG drogers Ć©n alle aanbiedingen vinden. Een AEG droger kopen begint bij WadrogerSale.nl, waar je gemakkelijk alle wasdrogers vergelijkt.

Populair: AEG condensdrogers | AEG warmtepompdrogers | Beste AEG wasdrogers

Categorieƫn
  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
AEG T75175AV C
285,12 + 1 meer
AEG afvoerdroger T75175AV

AEG T75175AV C

Out of Stock
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
AEG T3DBN65V
369,97 + 1 meer
AEG afvoerdroger T3DBN65V

AEG T3DBN65V

Out of Stock
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
AEG T3DBN79V
499,00 + 2 meer
AEG T3DBN79V afvoerdroger

AEG T3DBN79V

Out of Stock
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Toon volgende

AEG

AEG (algemene elektriciteitsmaatschappij) is een producent van elektrische apparatuur en elektrische onderdelen. Het bedrijf werd al in 1883 opgericht. In 1994 werd het onderdeel huishoudelijke apparatuur overgenomen door Electrolux. In 2016 werd het logo aangepast naar het huidige AEG. Vanaf dit moment werd in Nederland stofzuigers ook niet meer verkocht onder de merknaam Electrolux, maar onder AEG.

De unieke mogelijkheden van de AEG wasdrogers

AEG werkt continu aan innovatieve ideeƫn. Afhankelijk van de serie waaruit het model wasdroger afkomstig is, hebben de AEG wasdrogers extra functies en technieken. Enkele van deze technieken zijn:

AEG Care-App

Met de AEG Care-App kun je eenvoudig je wasdroger verbinden met je smartphone. Je kunt op deze manier aangepaste programmaā€™s instellen. Ook krijg je een melding wanneer de was klaar is en een advies voor het juiste droogprogramma. En dat allemaal waar je maar wilt, wanneer je maar wilt.

ProSense

Alle AEG wasdrogers uit een 6000 serie of hoger hebben de ProSense technologie. Deze technologie maakt gebruik van een beladingssensor. De droogtijd wordt aangepast op de hoeveelheid wasgoed. Je kunt dus gerust een kleine was in de droger doen, zonder dat je bang hoeft te zijn voor lange droogtijden. Op deze manier blijft je kleding langer mooi en kun je energie besparen.

3D-scantechnologie - FiberPro

Modellen uit de 9000 serie maken gebruik van de 3D-scantechnologie. Deze sensor kan niet alleen het vocht in de trommel meten, maar meet het vocht tot wel 5 centimeter binnen in je wasgoed. Zo ben je dus helemaal verzekerd van de perfecte droogtijd, welk materiaal je ook droogt. Je hoeft je was nog amper te sorteren: synthetische was kan vanaf nu gewoon bij het katoen. Dankzij de FiberPro techniek wordt van elk kledingstuk de vochtigheid gemeten. Vervolgens wordt de warmteverdeling automatisch aangepast.

AbsoluteCare

Met AbsoluteCare wordt gebruik gemaakt van lagere droogtemperaturen. Ook wordt de draaisnelheid en draairichting aangepast op het soort wasgoed. Op deze manier voorkom je dat het wasgoed kan krimpen of niet mooi blijft (bijvoorbeeld uit model). Je kunt met AbsoluteCare zelfs je zijden en wollen wasgoed veilig drogen. Bij een wolwas is de draaisnelheid hoger, zodat het model mooi blijft. Bij een zijden was draait de trommel langzamer en beide kanten op, zodat er minder kans is op kreukels en slijtage.

SensiDry

De SensiDry technologie is aanwezig op elke wasdroger uit een 7000 serie of hoger. Dankzij deze techniek droogt de wasdroger op lagere temperaturen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt va neen koelmiddel. De warme lucht wordt dankzij dit koelmiddel weer afgekoeld tijdens het drogen. Deze lucht wordt elke keer opnieuw gebruikt. Door de lagere temperaturen is de wasdroger geschikt voor elk type wasgoed.

De 3 beste wasdrogers van AEG

9.6/10 Lees recensie
Stel Laagste Prijs Melding In
Ɨ
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: AEG warmtepompdroger T8DENS95 - €699,00
Deze ruime warmtepompdroger van AEG heeft een trommelinhoud van 9 kilogram en is daarmee geschikt voor een huishouden van 5 of meer personen. Met een A++ energielabel is de AEG AbsoluteCare T8DENS95 zeer zuinig. Het AbsoluteCare systeem is een innovatief systeem wat speciale programmaā€™s op maat heeft. Zo wordt bij elk type wasgoed de juiste trommelbeweging en temperatuur gekozen. Dit zorgt niet alleen voor energiebesparing, maar zo blijft je wasgoed ook langer mooi. Dankzij de ProSense-technologie wordt de droogtijd automatisch aangepast. Al met al heeft deze droger dus diverse slimme technieken die zorgen voor energiebesparing en ervoor zorgen dat je wasgoed langer goed blijft. Deze wasdroger is Ć©Ć©n van de beste wasdrogers volgens de consumentenbond. De warmtepompdroger heeft een trommelinhoud van 8 kilogram en is geschikt voor een huishouden van 3 Ć  4 personen. Dankzij SensiDry wordt de droogtijd automatisch ingekort aan de stof en wordt er gedroogd op een lage temperatuur. Een AEG wasdroger beschikt automatisch over een ProTex trommel. Deze trommel heeft een speciale vorm zodat kleding niet verkreukt of in elkaar wikkelt. Dankzij het ƖKOFlow-filtersysteem maak je het enkele filter eenvoudig en snel schoon. Niet gek dus dat de AEG T7DBAACHEN SensiDry wordt aangeraden door de consumentenbond!
8.7/10 Lees recensie
Stel Laagste Prijs Melding In
Ɨ
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: AEG 7000 serie SensiDryĀ® Warmtepomp Wasdroger 7 kg T7DBNP612 - €453,72
Deze AEG wasdroger heeft een trommelinhoud van 7 kilogram en is geschikt voor een huishouden van 2 personen. Dankzij de middenklasse bouwkwaliteit heeft de wasdroger een langere levensduur dan een basisklasse. Let op: er wordt niet standaard een afvoerslang bijgeleverd. De AEG T7DBNP612 heeft een A++ energielabel. Met de SensiDry technologie kan al je wasgoed veilig gedroogd worden, dankzij lagere temperaturen. Dankzij de draaiknop is het bedienen en instellen van de wasdroger eenvoudig. Deze droger van AEG maakt ook gebruik van de ProSense techniek. De droogtijd wordt automatisch aangepast aan de belading. Met een geluidsniveau van 66dB is de droger net iets luider dan gemiddeld.

Het verschil tussen een condensdroger en een warmtepompdroger

Condensdroger

Een condensdroger werkt met een verwarmingselement dat heet wordt. Vaak is een condensdroger goedkoper in aanschaf en droogt de was sneller dan bij een warmtepompdroger. Het nadeel van een condensdroger is dan wel weer dat kleding vaak sneller slijt en de energiekosten hoger zijn.

Warmtepompdroger

Een warmtepompdroger pompt warme lucht telkens opnieuw in de trommel, terwijl hij de was centrifugeert. Hiervoor wordt de buitenlucht gebruikt Deze lucht wordt telkens opnieuw in de droger gezogen. Het voordeel is dat een warmtepompdroger energiezuiniger en milieubewuster is dan een condensdroger. Doordat er op een lagere temperatuur wordt gedroogd, blijft je wasgoed langer mooi. Door de lagere temperatuur duurt het wel langer voor de was droog is.

Conclusie

Afhankelijk van de serie waaruit de wasdroger afkomstig is, hebben de AEG wasdrogers innovatieve technieken. Deze technieken zorgen ervoor dat je wasgoed langer mooi blijft en je energie kunt besparen. Met behulp van de SensiDry technologie is een AEG wasdroger voor elk type wasgoed geschikt. Liever niet alle was sorteren? Kies dan voor een droger met FiberPro (9000 serie). De AEG AbsoluteCare T8DENS95 wordt gezien als beste AEG droger met een trommelinhoud van 9 kilogram. Liever een kleiner model? Kies dan voor de AEG T7DBNP612 met een trommelinhoud van 7 kilogram. Op deze pagina kun je alle warmtepompdrogers van AEG vinden.
Merk
Vulgewicht
Energielabel
Geluidsniveau
Kleur
Prijsfilter
WasdrogerSale.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart