Siemens WT4H8Y78NL review en aanbiedingen

Siemens WT4H8Y78NL review en aanbiedingen

€819.00

Naar goedkoopste shop mediamarkt.nlMediamarkt
Bekijk aanbieding

Alles over prijzen en aanbiedingen

Hieronder vind je alle prijzen en aanbiedingen op een rij. Bij het vergelijken de prijzen van de grote webwinkels zie je vaak niet hele grote verschillen. Echt goedkoper ben je met onze kortingsdeals onder het prijzen overzicht.

Om het online shoppen voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we hieronder de beste aanbiedingen en kortingsacties opgesomd.
Dit zijn kortingscodes zie wel werken, want ze zijn exclusief voor WasdrogerSale en ik heb ze persoonlijk getest;-)

Wasdroger aanbiedingen en acties

Hieronder vind je alle lopende acties. We verzamelen alle lopende wasdroger aanbiedingen van de grote webwinkels.
Deze week heb ik de volgende deals gevonden.

30 euro korting bij AO.nl

Van AO.nl heeft WasdrogerSale onderstaande kortingscode gekregen. Deze is geldig op alle wasdrogers van € 399 of meer t/m 31 december 2017

Klik voor onze AO.nl kortingscode

 

Aanbiedingen van Coolblue

Gratis Bosch Stoomstation bij deze wasdrogers

Siemens WT4H8Y78NL review:  een droger met stoomfunctie en nog veel meer

Mijn verwachtingen over deze Siemens WT4H8Y78NL IQ800 zijn hooggespannen. Dit model maakt namelijk deel uit van de IQ800-serie en dit zijn de beste wasdrogers uit het assortiment van Siemens. In onze vergelijkingstest warmtepompdrogers staat nu de goedkopere 9 kilo droger op de eerste plek. Krijgen we een nieuwe testwinnaar?  In onze uitgebreide Siemens WT4H8Y78NL review lees je alle pluspunten en de minpunten die bij de beoordeling naar boven zijn komen drijven.

SIEMENS WT4H8Y78NL review

 

Eigenschappen Bosch WTE84105NL

  • max. vulgewicht 9 kilo
  • Warmtepomp condensdroger
  • Energieverbruik: 258 kWu 
  • Kosten per droogbeurt: € 0,28  (=1,21 kWh)
  • Geluid: 63 DB
  • Meer info: Siemens website

Wat weet je na het lezen van de review?

  • Praktijktest drogen: hoe scoort deze Siemens
  • Welke technieken gebruik je echt in de praktijk?
  • Ervaringen van andere kopers
  • Eind oordeel over deze wasdroger

Als je opzoek bent naar informatie over deze wasdroger, dan zoek je gezien de prijs waarschijnlijk een dergelijke top wasdroger. Eentje die perfect droogt, energiezuinig is en gemakkelijk in het gebruik. Voor een groot deel voldoet deze Siemens hier aan, maar toch heb ik wat kritiekpuntjes.

Siemens WT4H8Y78NL

Siemens WT4H8Y78NL
8.4

Droogresultaat

8.0/10

Energieverbruik

9.0/10

Snelheid

8.0/10

Gebruiksgemak

9.0/10

Prijs/kwaliteit

8.0/10

Plus punten

  • Energieverbruik
  • Veel functionaliteit
  • Zelfreinigende condensor

Min punten

  • Aanschafprijs

 

Wat zijn nu de verschillen tussen de Siemens WT4H8Y78NL versus Siemens WT4H8Y76NL 

vershillen tussen de Siemens WT4H8Y76NL en de WT4H8Y78NL

Het oerwoud van bijna identieke wasdrogers wordt steeds groter. Ook Siemens gaat in deze trend mee. Zo kun je je blind staren op de 10 verschillen tussen de Siemens  WT4H8Y76NL en WT4H8W78NL. Technisch zijn deze twee wasdrogers indentiek, alleen de RVS ring bij de deur is verschillend.

Daarnaast heb je ook nog kleine verschillen tussen IQ800 en IQ700 wasdrogers.  De IQ800 serie is voorzien van TFT bediening en over de mogelijkheid van HomeConnect app, waarmee je bediening en feedback informatie via je mobiele telefoon kan ontvangen.

 

De was drogen voor een gezin

Deze Siemens WT4H8Y78NL warmtepompdroger heeft een maximaal vulgewicht  9 kilo. Dit is voldoende capaciteit om de was te drogen voor een heel gezin.
Ideaal in combinatie met een 9 kilo wasmachine, zodat je in één keer een lading was kan drogen.

Uiteraard is deze top wasdroger door Siemens voorzien van alles wat wat ze in huis hebben. Ik heb eens een opsomming gemaakt.

  • zelfreinigende condensor
  • HomeConnectAPP via Wifi
  • TFT bedieningspaneel zoals je mobiel of tablet
  • Sensor-gestuurde autoDry
  • Laag geluidsniveau van 63 db
  • Condenswaterafvoersysteem
  • LED verlichting

En dan kun je nog wel even doorgaan. Het enige wat is op zo’n vlaggenschip mis, is de stoomfunctie. Op onze Siemens wasdroger pagina geven we uitleg over de droogtechnieken van Siemens.
Wat mij betreft voldoende functionaliteit, maar nog niet iets wat mij over de streep trekt. Voor mij blijft gelijkmatig gedroogde was het belangrijkste punt bij het kiezen van goedkope maar ook een duurdere wasdroger.  Hoe scoort de Siemens WT4H8Y78NL op dit onderdeel?

 

Vergelijkingstest drogen

droogprogramma's op de Siemens wasdroger

Er zijn vele nauwkeurige programma’s voor alle soorten was. Daarnaast is er ook een aantal technologieën toegepast om ervoor te zorgen dat de kleding niet slijt en niet krimpt. Zo wordt er gebruik gemaakt van autoDry. Dit zorgt ervoor dat de was niet kleiner wordt in de droger. Daarnaast is er een uniek trommelsysteem die zorgt voor een continue luchtstroom en een temperatuur die op hetzelfde niveau blijft. Hierdoor wordt de was beter verdeeld en zachter. Maar hoe droogt deze droger? Bijzonder goed en gelijkmatig. Ook de omgeving blijft goed droog. Bij een volle trommel is het katoen kast-droog programma bovendien erg snel. Helaas komt de was wel gekreukt uit de droger.

Het aantal droogprogramma’s is meer dan voldoende:

  • Katoen
  • Kreukherstellend
  • Mix
  • Lingerie
  • Wol finish
  • Overhemden/blouses
  • Dekens
  • Hoofdkussen
  • Outdoor
  • Handdoeken
  • Superkort 40
  • Hygiëne

En bij een aantal programma’s, kun je zelf de droogtegraad nog aanpassen. Wat ik zelf gebruik zijn de memory knoppen.
Hier kun je makkelijk zelf je eigen voorkeuren en droogprogramma onderbrengen. Ik heb er zelf een ingesteld voor handdoeken en beddengoed, waardoor je met wat experimenteer de droogsnelheid voor bepaald wasgoed wat kan versnellen.

Drogen gaat wel snel in 1: 35 minuten geeft de machine aan dat een volle lading kastdroog is. Bij het standaard katoen droogprogramma valt me wel op dat de volle trommel minder gelijkmatig gedroogd wordt dan de Siemens WT44W562NL. Ik merk dit vooral bij moeilijke dikke kledingstukken. Hiermee is het geen slechte droger, maar dat valt me toch een beetje tegen van een IQ800 wasdroger.

 

Alleen de zon droogt goedkoper

Dat de WT4H8Y78NL een zuinige wasdroger zie je aan het jaarverbruik op het energielabel.
Echter bij veel mensen zegt 258 kWu niet zoveel. Als je het omrekent naar euro wordt het duidelijker. Een volle trommel met 9 kilo was drogen, kost ongeveer € 0,28!
Dat mag je toch wel indrukwekkend noemen. De tijd dat wasdroger energieslurpers waren is met de warmtepompdroger voorgoed voorbij.

En het mooie is dat deze Siemens beschikt over een zelfreinigende condensor. Elke keer dat er gedroogd wordt, worden de pluizen van de condensor gespoeld. Hierbij blijft de wasdroger gedurende de gehele levensduur energie zuinig. Op onze homepage lees je meer over deze techniek.

Zeer energiezuinige wasdroger

Nog een sterk punt: gebruiksgemak en weinig onderhoud

Een punt wat mij in positieve zin is opgevallen is het gebruiksgemak.

TouchControl op het TFT-scherm werkt erg gebruiksvriendelijk. Dit zijn tiptoetsen waarmee je verschillende opties kunt selecteren zoals droogtegraad, start en pauze, antikreuk en een uitgestelde start.

Zoals gezegd zijn ook de twee geheugenknoppen bruikbaar, waarmee je zelf kun instellen wat deze knoppen in gang zetten.  Hiermee is de droger zeker geschikt voor ouderen die niet goed kunnen omgaan met veel opties en keuze mogelijkheden. Je kan dan kiezen om een programma onder de memoryknop te zetten.

Op het display verschijnt meer informatie op dan bij vele andere drogers. Je ziet precies wat er gebeurt tijdens het drogen, zoals de programmaduur, resttijd en status van het droogprogramma.

Uiteraard is er een geluidsignaal dat het einde van het drogen aangeeft.

Waar Siemens veel van verwacht is Home Connect. Hiermee kun je op afstand de droger instellen met een app.
Deze is eenvoudig te bedienen en je kunt er de instellingen van de droger mee veranderen en bekijken.

HomeConnect APP voor je wasdroger

Bruikbaar of niet? Ik ben nog niet overtuigd van het nut.

 

Ervaringen van andere kopers

Het noodzakelijk kwaad van moeten wassen en drogen, gaat weer wat sneller. Apparaat is een aanrader. Geen spijt van deze keuze.
Paul van Asten

 

We hebben bewust voor deze duurdere Siemens gekozen, omdat de droger heel stil is. Droogt snel en goed.
Mevr. Tensens - Rotterdam

Eindoordeel: prima, prettig en prijzig

ruud-van-wasdrogersale.nl

Het eind oordeel van deze Siemens WT4H8Y78NL review bestaat uit 3 p’s.

  • Prima: de droogprestaties van deze warmtepompdroger zijn goed en de droogprogramma’s zijn ook nog eens snel.
  • Prettig: de gemakkelijke bediening en de zelfreinigende condensor zijn functies die iedereen zal waarderen.
  • Prijzig: voor deze IQ800-wasdroger betaal je een behoorlijke prijs

Als je puur naar prijs/kwaliteit kijkt, zou ik kiezen voor de Siemens WT44W562NL. Deze droogt vooral moeilijke kledingstukken beter droog en dat voor een lagere prijs. Alleen de HomeConnect app vind ik zelf te weinig om voor deze duurdere Siemens te kiezen. Maar het is net wat jij belangrijk vindt.

Andere 9 kilo condensdrogers met warmtepomp

Dit is onze top 3 van onze vergelijkingstest warmtepompdrogers. Wil je meer lezen over de verschillen bekijk dan eens alle testscores in de tabel met warmtepompdrogers.

Dit zijn andere condensdrogers met een 7 kilo trommel. Deze alternatieven zijn ook goed uit onze wasdroger vergelijkingstest gekomen.

Betere alternatieven (9 kilo warmtepompdroger)

 

Siemens WT4H8Y78NL aanbiedingen

Gratis Prijs ALERT
×
Notify me, when price drops
Stuur aanbiedingen voor: : SIEMENS WT4H8Y78NL - €819.00
bekijk prijsverloop
×
Prijs grafiek voor SIEMENS WT4H8Y78NL
Latest updates:
  • €819.00 - 13 January 2018
  • €849.00 - 18 December 2017
  • €819.00 - 11 December 2017
  • €849.00 - 2 October 2017
Since: 2 October 2017
  • Highest Price: €849.00 - 2 October 2017
  • Lowest Price: €819.00 - 11 December 2017
Prijzen zijn bijgewerkt op: 23 januari 2018 11:42 pm (Info)
× Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

Prijs grafiek voor SIEMENS WT4H8Y78NL
Latest updates:
  • €819.00 - 13 January 2018
  • €849.00 - 18 December 2017
  • €819.00 - 11 December 2017
  • €849.00 - 2 October 2017
Since: 2 October 2017
  • Highest Price: €849.00 - 2 October 2017
  • Lowest Price: €819.00 - 11 December 2017

Is de prijs te hoog? Meld je gratis aan voor de aanbieding alert.

Stuur aanbiedingen voor: : SIEMENS WT4H8Y78NL - €819.00

 

Siemens WT4H8Y78NL

Siemens WT4H8Y78NL
8.4

Droogresultaat

8.0/10

Energieverbruik

9.0/10

Snelheid

8.0/10

Gebruiksgemak

9.0/10

Prijs/kwaliteit

8.0/10

Plus punten

  • Energieverbruik
  • Veel functionaliteit
  • Zelfreinigende condensor

Min punten

  • Aanschafprijs