Siemens WT47Y700NL aanbieding & review

Redactie keuze Siemens WT47Y700NL aanbieding & review

€646.00

Keuze van de redactie: wasdrogerstore.nlWasdrogerstore
Bekijk aanbieding
SaveSavedRemoved 4

Siemens WT47Y700NL aanbieding: waar vind je de laagste prijzen?

Ben je er zeker van dat dit de wasdroger is dit je wilt gaan kopen?  Dan heb ik hieronder linkjes gezet naar alle actuele aanbiedingen. Zo koop je de wasdroger gegarandeerd voor de laagste prijs.

Wasdroger aanbiedingen en acties

Hieronder verzamelen interessante wasdroger aanbiedingen van de grote webwinkels.
Deze week heb ik de volgende deals gevonden.

Ao.nl €30 kortingscode op wasdrogers

Van AO.nl heeft WasdrogerSale onderstaande kortingscode gekregen. Deze is geldig op alle wasdrogers van € 349 of meer

Klik voor onze AO.nl kortingscode

 

Uitgebreide Siemens WT47Y700NL review

In deze Siemens WT47Y700NL review ga ik deze warmtepompdroger uitgebreid aan de tand voelen. Het is niet namelijk niet de goedkoopste wasdroger die je kan kopen.
Is de Siemens wasdroger zijn aanschafprijs waard?

Bosch WTW84562NL

8.6

Droogresultaat

9.0/10

Energieverbruik

8.5/10

Snelheid

8.0/10

Gebruiksgemak

9.0/10

Plus punten

  • Snelle en zeer goede droogresultaten
  • Energiezuinig
  • Capaciteit van 9 kilo!
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Weinig vocht afgifte naar omgeving

Min punten

  • Deur alleen rechtsdraaiend
  • Handleiding en beschrijving summier

  • 8 kilo trommel
  • Warmtepompdroger
  • Energielabel: A++ 
  • Energieverbruik: 232 kWu
  • Kosten droogbeurt: € 0,44
  • Geluid: 64 DB

Wat kun je verwachten in deze review?

  • Voor wie is deze wasdroger gemaakt?
  • Alle sterke- en zwakke punten van de wasdroger
  • Waar vind je interessante aanbiedingen?
  • Andere vergelijkbare 8 kilo warmtepompdrogers

Wasdroger als ‘beste koop’ & ‘beste uit de test’ uitgeroepen door de Consumentenbond

Siemens WT47Y700NL review: uitgebreid getest in praktijk

Deze wasdroger is als winnaar uit de vergelijkingstest van de Consumentenbond (okt. 2015) gekomen.  De Siemens WT47Y700NL is volgens de Consumentenbond de beste warmtepompdroger die je kan kopen. De droger heeft het fel begeerde predicaat ‘beste uit de test’ & ‘beste koop’ gekregen.

Met de droogprestaties zit het daarom wel goed. Maar laat je niet misleiden door alleen een predicaat.
Blijf altijd afvragen of zo’n product ook past bij jouw situatie!
Als je maar zeer sporadisch de was droogt in de wasdroger, ben je misschien wel goedkoper uit met een goede condensdroger.
Daarom wil ik eerst vertellen, wie volgens mij de ideale doelgroep van deze wasdroger is.

 

Wie moet deze Siemens warmtepompwasdroger kopen? …en wie niet!siemens wt47y700nl review - energieverbruik van de wasdroger

Deze droger kenmerkt zich door zijn energiezuinigheid, goede droogprestaties en een trommel van  8 kilo.
Op basis van deze kenmerken zie ik de volgende doelgroep

Ideale doelgroep

De ideale doelgroep van deze wasdroger zijn:

  • huishoudens bestaande uit maximaal 5 personen
  • huishoudens die meerdere keren per week een wasdroger gebruiken
  • huishouden die een wasmachine hebben met een capaciteit van 5-9 kilo.

Deze wasdroger is dus geschikt voor een grote groep.
Ga je de droger maar zeer sporadisch gebruiken (minder dan 1 x per week), dan zou ik zelf voor een goedkopere condensdroger kiezen.
De duurdere aanschafprijs  ga je dan namelijk niet terugverdienen. Voor bijna alle andere situaties, is dit een echte topdroger.

 

Siemens WT47Y700NL ervaringen: wat zeggen anderen?

Deze wasdroger komt niet alleen als winnaar uit de test van de Consumentenbond, maar wordt in de praktijk ook nog eens erg goed beoordeeld.
De kopers zijn bovengemiddeld tevreden over de Siemens WT47Y700NL.

Op Kieskeurig.nl wordt de wasdroger gewaardeerd met een 9.1 (op basis van 191 reviews). Zo’n hoge waardering krijg je niet zo maar, daarvoor moet je tijdens (dagelijks) gebruik voldoen aan de verwachtingen van de klant.

Waardoor worden kopers aangenaam verrast?

  • de zelfreinigende condensor is echt een gemak
  • droogt snel en is zuinig
  • Makkelijk te bedienen, zelfs ik als man kan het
  • De droger is in vergelijking met andere drogers erg stil. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop.
De zelfreinigende condensor is echt top!

 

Wat een mooi apparaat en fijne styling. Wat direct opvalt bij gebruik is het mooie display en eenvoudige bediening. De uitdrukking een kind kan de was doen, kan beter veranderd worden in “een kind kan de was drogen
Kieskeurig.nl

 

Top product droogt snel en is zuinig
Kieskeurig.nl

 

 

Warmtepompdroger met zelfreinigende condensor…wat is dat precies?Siemens WT47Y700NL aanbieding: direct naar de laagste prijzen!

Bij elke warmtepompwasdroger is het belangrijk dat de condensor schoon is.  Bij veel pluizen in de condensor zal het energieverbruik namelijk snel hoger worden, en dat wil je natuurlijk niet!

Een zelfreinigende condensor is dan een perfecte oplossing, want dan hoef je hier zelf niet meer naar om te kijken. Deze Siemens reinigt zelf de condensor meerdere keren met het condenswater uit de was. Hierdoor kan de condensor zonder pluizen zeer energiezuinig zijn werk blijven doen. Hieronder wordt het nog eens uitgelegd door Siemens in een filmpje.

 

Video uitleg door Siemens

 

Mijn conclusie: de beste warmtepompdroger van dit moment

Wil je energiezuinige droger, waarmee je jaren zonder problemen je wasgoed wilt drogen. Dat is de Siemens mijn eerste keuze.
Technisch verschilt deze wasdroger niet van de eerder gereviewde  Bosch WTY87700NL, alleen deze Siemens is vaak 50 euro goedkoper dan de Bosch-tweelingbroer. Daarom krijgt de Siemens onze voorkeur.

 

Siemens WT47Y700NL kopen? Waar vind je de laagste prijs en de beste aanbieding?

Elke dag gaan wij opzoek naar de laagste prijzen. Hieronder vind je de winkels waar wij verschillende aanbiedingen hebben gevonden.

Gratis Prijs ALERT
×
Notify me, when price drops
Stuur aanbiedingen voor: : Siemens WT47Y700NL iQ800 iSensoric - €646.00
bekijk prijsverloop
×
Prijs grafiek voor Siemens WT47Y700NL iQ800 iSensoric
Latest updates:
  • €646.00 - 30 November 2018
  • €649.00 - 28 November 2018
  • €646.00 - 27 November 2018
  • €691.00 - 24 November 2018
  • €692.00 - 23 November 2018
  • €669.00 - 22 November 2018
  • €646.00 - 16 November 2018
  • €661.00 - 31 October 2018
Since: 26 June 2018
  • Highest Price: €819.00 - 31 July 2018
  • Lowest Price: €646.00 - 16 November 2018

 

Meld je aan voor je eigen aanbieding alert

Is de prijs te hoog? Meld je gratis aan voor de aanbieding alert.

Stuur aanbiedingen voor: : Siemens WT47Y700NL iQ800 iSensoric - €646.00

Prijs grafiek voor Siemens WT47Y700NL iQ800 iSensoric
Latest updates:
  • €646.00 - 30 November 2018
  • €649.00 - 28 November 2018
  • €646.00 - 27 November 2018
  • €691.00 - 24 November 2018
  • €692.00 - 23 November 2018
  • €669.00 - 22 November 2018
  • €646.00 - 16 November 2018
  • €661.00 - 31 October 2018
Since: 26 June 2018
  • Highest Price: €819.00 - 31 July 2018
  • Lowest Price: €646.00 - 16 November 2018

 

Welke webwinkel moet je kiezen?

Natuurlijk moet je helemaal zelf beslissen bij welke winkel je koopt. Toch krijgen we vaak de vraag: wat is de beste winkel om online een wasdroger te kopen? Een wasdroger is een behoorlijke grote aankoop. Daarom wil je zowel tijdens als na de aankoop service en garantie van de winkel. Onze ervaring is dat BCC, AO en Coolblue  hier goede invulling aan geeft:

  • echte laagste prijsgarantie, tot zelf twee weken na de aankoop!
  • veel bezorg- en afhaal opties

Interessante alternatieven

Onderstaande modellen scoren vooral beter of het onderdeel gelijkmatig drogen, maar zijn dan ook flink duurder.

Top 3: warmtepompdrogers (8 kilo)

 

Siemens wt47y700nl handleiding

Wil je nog meer detail informatie? In de handleiding lees je meer achtergronden over deze beste geteste wasdroger van 2016.

Siemens WT47Y700NL

8.6

Droogresultaat

8.0/10

Energieverbruik

9.5/10

Snelheid

8.0/10

Gebruiksgemak

9.0/10

Plus punten

  • Capaciteit voor 8 kilo
  • Zeer energiezuining
  • Zelfreinigende condensor
  • Antikreukfase
  • Gemakkelijke bediening/onderhoud

Min punten

  • Hogere aanschafprijs