Siemens WT44E177NL review en aanbieding

Lage prijs Siemens WT44E177NL review en aanbieding

€369.00 €499.00

Naar goedkoopste shop wehkamp.nlWehkamp
Bekijk aanbieding

In deze Siemens WT44E177NL review ga ik deze 7 kilo condensdroger bekijken. Deze wasdroger is al eerder door de Consumentenbond uitgeroepen als ‘Beste Koop’ én ”Beste uit de test’.

Prijzen en aanbiedingen

Ben je opzoek naar  aanbieding en? Met onderstaande oranje knoppen, ga je direct naar acties bij jouw favoriete winkel. Onder deze prijsvergelijker vind je nog een kortingscode, waarmee je nog eens extra kassakorting krijgt.

Wasdroger aanbiedingen en acties

Hieronder vind je alle lopende acties. We verzamelen alle lopende wasdroger aanbiedingen van de grote webwinkels.
Deze week heb ik de volgende deals gevonden.

30 euro korting bij AO.nl

Van AO.nl heeft WasdrogerSale onderstaande kortingscode gekregen. Deze is geldig op alle wasdrogers van € 399 of meer t/m 31 december 2017

Klik voor onze AO.nl kortingscode

 

Aanbiedingen van Coolblue

Gratis Bosch Stoomstation bij deze wasdrogers

 

Siemens WT44E177NL review: top condensdroger voor een lage prijs

Als je de specificaties bekijkt dan komen deze één op één overeen met de huidige nr.1 condensdroger de Bosch WTE84105NL. Dit geldt ook voor de testscores. Makkelijk om te weten, kies gewoon de goedkoopste van de twee.

Uitgebreide Siemens WT44E177NL review met testscores

Zoals we al vaker hebben gezegd, moet je nooit blind staren op de (Consumentenbond) predicaten die een apparaat wint. Alleen jouw eigen eisen en wensen bepalen of een droger bij jou past. Met deze review hoop ik je hierover wat meer duidelijkheid te geven. In onze keuzehulp lees je hierover meer.

 

Wat lees je in deze review?

Samenvatting feiten & cijfers

  • Winnaar Consumentenbond
  • max. vulgewicht 7 kilo
  • tradionele condensdroger zonder warmtepompdroger
  • Energieverbruik: 497 kWu 
  • Kosten droogbeurt: € 0,95 
  • Geluid: 66 DB
  • Handleiding en gebruiksaanwijzing

 

Pluspunten en minpunten van deze wasdroger

Siemens WT44E177NL

Siemens WT44E177NL
7.8

Droogresultaat

8.5/10

Energieverbruik

5.0/10

Snelheid

9.0/10

Gebruiksgemak

7.5/10

Prijs/kwaliteit

9.0/10

Plus punten

  • Droog prestaties
  • Snelheid
  • Aanschafprijs
  • Betrouwbaar

Min punten

  • Hoger energieverbruik
  • Geluid tijdens drogen
  • Losse aansluit-set voor waterafvoer

Opvallend is de snelheid van de droogprogramma’s. Nu zijn tradionele condensdrogers altijd al sneller dan de warmtepompdrogers. Deze Siemens laat dat nog eens goed zien.
Bij een volle trommel met katoen wasgoed, is het kastdroogprogramma al na 1:13 uur gereed. Daarmee is deze Siemens 10 – 30 minuten sneller dan de meeste warmtepompdrogers.

Update - 2018.01.04 Technisch identiek presterende modellen: Siemens WTE861S2NL, Bosch TWE84105NL

 

Terug naar boven ↑

Meer uitleg bij techniek en specificatie

Hoog energieverbruik - duur in gebruik

Autodry voorzichter met wasgoed

Met Autodry bedoelt Siemens dat het apparaat beschikt over een vochtigheidssensor die continu de vochtigheidsgraad van het wasgoed in de trommel meet. Niet echt bijzonder, want alle nieuwe drogers beschikken over zo’n sensor. Dat een wasdroger alleen tijdgestuurde droogprogramma’s had, is allang verleden tijd.

Wat wel bijzonder is, dat deze Siemens wasdroger deze taak erg nauwkeurig uitvoert. En dat geldt zeker niet bij alle goedkope wasdrogers het geval. Nauwkeurigheid van de droogprogramma’s is belangrijk, want dat voorkomt onnodige slijtage, krimp en bespaart energie.

Wat is SoftDry?

Hiermee wordt de structuur van de trommel en de wasgoed-lifters bedoelt.
Siemens beweerd dat de lucht door de structuur van de trommel beter door de trommel wordt gestuurd. Ook zorgen de gegolfde wasgoed-lifters dat het droogproces wordt verbeterd.
Alle fabrikanten hebben een eigen naam voor deze trommelstructuur bedacht. Niks bijzonder dus. Lees maar eens het nut van de bijzondere trommelstructuur.

Aansluiten op de waterafvoer

Als je het apparaat wilt aansluiten op een waterafvoer, dan moet een additionele een set voor het aansluiten op de waterafvoer bijbestellen.

 

Terug naar boven ↑

Wanneer moet je deze droger kiezen?

Onze testscores laten zien dat deze WT44E177NL samen met de Bosch WTE84105NL de beste traditionele condensdrogers zijn van dit moment. Kortom een prima keuze, mits je niet meerdere keren per week een trommel wasgoed gaat drogen. Het energieverbruik loopt dan snel op, waardoor je dan veel beter voor een goedkope warmtepompdroger kan kiezen. De hogere aanschaf verdien je binnen vijf jaar terug.

Om dit meer inzichtelijk te maken, heb ik deze Siemens een naast onze favoriete 7 kilo warmtepompdroger gezet.

Siemens WT44E177NL Beko DPU 7380 X
Soort  Traditionele condensdroger Warmtepompdroger (aanschaf + € 100)
Vulgewicht max. 7 kilo katoen max. 7 kilo katoen
Duur droogprogramma’s 73 minuten 86 minuten
Schatting energiekosten per jaar (o.b.v. 100 x drogen) ongeveer 24 euro per jaar € 0,51 per droogbeurt katoenkastdroog ongeveer 59 euro per jaar € 0,20 per droogbeurt katoenkastdroog

Als je meerdere keren per week droogt, dan zullen de energiekosten bij een traditionele droger grofweg  35 euro hoger liggen. Ondanks de hoger aanschaf van de warmtepompdroger, heb je de meerprijs binnen 3 jaar terugverdient.  Natuurlijk wordt de terugverdientijd langer als je een duurdere wasdroger met warmtepomptechnologie kiest.

 

Terug naar boven ↑

Wat zeggen andere kopers?

Deze Siemens heeft al behoorlijk wat prijzen gewonnen.

  • Beste Koop en Beste uit de Test van de Consumementbond
  • Kieskeurig 9.6 (11 review)
  • Best Buy van AO.nl

Maar wat vinden echte gebruikers van de Siemens WT44E177NL? Hieronder een samenvatting van veel genoemde voordelen en nadelen.

100 % positief:

  • Prima prijs/kwaliteitverhouding
  • Gemakkelijke bediening
  • Snel
  • Droogresultaten

Opmerkingen over:

  • Energieklasse B
  • Sober (geen geluidssignaal klaar)

 

Terug naar boven ↑

Advies en bevindingen van de redactie

Onze Siemens WT44E177NL review laat zien dat deze wasdroger in alle opzichte een top wasdroger is voor een lage aanschafprijs.
Op alle testonderdelen scoort deze condensdroger bovengemiddeld goed. Alleen het hogere energieverbruik is een aandachtspunt bij de aanschaf. Gebruik je de wasdroger slechts enkele keer per maand? Dan heb je aan deze goedkope Siemens een prima maatje die snel en gelijkmatig droogt.

Uit de testgegevens blijkt dat de Bosch WTE84105NL extact dezelfde prestaties behaalt. Handig om te weten. Als je wilt besparen, kun je simpelweg de goedkoopste kiezen.

Gratis Prijs ALERT
×
Notify me, when price drops
Stuur aanbiedingen voor: : WTE84105NL Maxx 4 condensdroger - €369.00
bekijk prijsverloop
×
Prijs grafiek voor WTE84105NL Maxx 4 condensdroger
Latest updates:
  • €369.00 - 6 December 2017
  • €343.84 - 28 November 2017
  • €369.00 - 25 November 2017
  • €344.00 - 21 November 2017
  • €369.00 - 18 September 2017
Since: 18 September 2017
  • Highest Price: €369.00 - 18 September 2017
  • Lowest Price: €343.84 - 28 November 2017
Prijzen zijn bijgewerkt op: 23 januari 2018 11:47 pm (Info)
× Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

Maar de meeste mensen zullen een wasdroger wekelijks gebruiken. Je bent dan met wasdroger met een warmtepomp al snel veel goedkoper uit.

Ben je gaan twijfelen? Met onze kooptips wasdroger, helpen we je de goede keuzes te maken.

7 kilo warmtepompdrogers die beter scoren

 

Terug naar boven ↑

Siemens WT44E177NL aanbiedingen

Waar vind je deze wasdroger voor de laagste prijs? Elke dag zoekt ons systeem twee keer per dag naar aanbiedingen bij alle grote webwinkels. Alle prijzen zetten we in een grafiek, zodat je direct ziet of je een goeie deal scoort.

Gratis Prijs ALERT
×
Notify me, when price drops
Stuur aanbiedingen voor: : WT44E177NL condensdroger - €369.00
Prijzen zijn bijgewerkt op: 23 januari 2018 11:47 pm (Info)
× Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

Is de prijs te hoog? Meld je gratis aan voor de aanbieding alert.

Stuur aanbiedingen voor: : WT44E177NL condensdroger - €369.00

 

Terug naar boven ↑

Siemens WT44E177NL

Siemens WT44E177NL
7.8

Droogresultaat

8.5/10

Energieverbruik

5.0/10

Snelheid

9.0/10

Gebruiksgemak

7.5/10

Prijs/kwaliteit

9.0/10
Terug naar boven ↑

Plus punten

  • Droog prestaties
  • Snelheid
  • Aanschafprijs
  • Betrouwbaar
Terug naar boven ↑

Min punten

  • Hoger energieverbruik
  • Geluid tijdens drogen
  • Losse aansluit-set voor waterafvoer