BEKO DPY8405GXB2 review en aanbieding

BEKO DPY8405GXB2 review en aanbieding

€679.00

Naar goedkoopste shop bol.comBol
Bekijk aanbieding

Alles over prijzen en aanbiedingen

Hieronder staan alle winkels, waar ik de BEKO DPY8405GXB2 in de aanbieding heb gevonden. Hieronder lees je alles wat je zeker moet weten, voordat je kiest voor deze warmtepompdroger van Beko.

Wasdroger aanbiedingen en acties

Hieronder vind je alle lopende acties. We verzamelen alle lopende wasdroger aanbiedingen van de grote webwinkels.
Deze week heb ik de volgende deals gevonden.

30 euro korting bij AO.nl

Van AO.nl heeft WasdrogerSale onderstaande kortingscode gekregen. Deze is geldig op alle wasdrogers van € 399 of meer t/m 31 december 2017

Klik voor onze AO.nl kortingscode

 

Aanbiedingen van Coolblue

Gratis Bosch Stoomstation bij deze wasdrogers

BEKO DPY8405GXB2 review: top of flop?

Welke droger voldoet het beste aan jouw wensen en is niet al te duur? Een lastige vraag met zo’n  gigantisch aanbod van verschillende drogers. Om je keuze wat makkelijker te maken, is hier onze Beko DPY8405GXB2 review. Een goedkope wasdroger die goed uit onze test is gekomen.
Het betreft hier een warmtepompdroger met een laadvermogen van 8 kilo en hij valt in een mooie betaalbare prijsklasse. Doet deze droger ook wat jij van een droger verwacht, of moet je wellicht naar een ander, duurder alternatief kijken? Na het lezen van deze beoordeling over de Beko droger weet je of je deze moet nemen of dat je beter verder kan kijken.

BEKO DPY8405GXB2

  • 8 kilo trommel
  • Warmtepompdroger
  • Energielabel: A++ 
  • Energieverbruik: 232 kWu
  • Kosten droogbeurt: € 0,20
  • Geluid: 66 DB

Wat kun je verwachten in deze review?

  • Opvallende voordelen en nadelen van de Beko wasdroger?
  • De droogprestaties in de praktijk.
  • Mogelijke alternatieven: zijn er betere wasdrogers in de prijsklassen?
  • Redactie advies: BEKO DPY8405GXB2 kopen of toch maar verder zoeken?

Uitgebreide BEKO DPY8405GXB2 review

Zoals al vermeld is het maximale vulgewicht 8 kilo. Daarnaast beschikt deze warmtepompdroger over veel functies die het droog krijgen van de was weer wat gemakkelijker maakt.
Dit begint bij de mogelijkheid om condenswater via de afvoer weg te pompen,  verlichting in de trommel tot allelei noodzakelijk sensoren en signaalfuncties. Natuurlijk is er ook een timer, waarmee je de door jouw gewenste eindtijd kunt vaststellen en een geluidsignaal die aangeeft wanneer het droogprogramma ten einde is gekomen.

Maar het belangrijkste is natuurlijk de vraag: hoe goed droogt de Beko?

Beko DPY8405GXB2

Beko DPY8405GXB2
8.3

Droogresultaat

7.5/10

Energieverbruik

8.5/10

Snelheid

9.5/10

Gebruiksgemak

7.5/10

Plus punten

  • Zuinig geen hoge energiekposten
  • Lage aanschafprijs
  • Erg snel met drogen
  • Goede all round droger

Min punten

  • Meer geluid

 

Je wasgoed drogen met de Beko

Deze warmtepompdroger heeft 16 verschillende droogprogramma’s.
Uit de testresultaten blijkt dat de Beko droger de meeste kledingstukken goed gedroogd krijgt.

Alleen met dikke en moeilijke kledingstukken moet ik soms nog wat nadrogen. Een groot voordeel is dat de droger de omgeving goed droog houdt. Er  zijn nauwelijks verschillen in temperatuur of vochtigheid te merken in de omgeving van het apparaat.

De Beko is de droogtest behoorlijk goed doorgekomen. Je hebt ook de keuze om de was iets vochtiger te laten door voor strijkdroog te kiezen, mocht je dit wensen.

De droger neemt vervolgens tijdens het droogproces met sensoren waar, hoe droog of hoe vochtig de was is en kan zo op het juiste moment stoppen. Dat scheelt energiekosten en voorkomt slijtage aan je wasgoed.

Testresultaten snelheid

Beko wasdrogers scoren altijd goed als het om snelheid gaat. Zo is de Beko DPU 7380X  nog altijd de snelste droger, maar dit is een kleinere 7 kilo droger. Ook de Beko DPY8405GXB2 maakt deze snelheid reputatie waar.  In 1,5 uur is een volle trommel met 8 kilo was helemaal droog.
Andere duurder drogers hebben hier soms 20-25 minuten langer voor nodig.
Vaak betekent snelheid een hoger energieverbruik, maar daar heeft deze wasdroger geen last van.  Top gedaan Beko!

Testresultaten energieverbruik: drogen voor €0,20Energietest: beko wasdroger

Het blijkt een zeer zuinige droger te zijn. Het energielabel dat deze droger draagt, is het A++ en het kan dus haast niet zuiniger.
Beko noemt dit  EcoGentle. De kleding wordt gedroogd op een lagere temperatuur en dat scheelt op de energierekening.

Daarnaast is het ook een stuk vriendelijker voor je kleding. Deze behouden hun kleuren, in plaats van het vervagende effect dat hogere temperaturen hebben op kleding.
Voor een gemiddeld gezin zal  het energiegebruik op 230 kWh per jaar liggen. Dit is rond de 50 euro per jaar. Een volle trommel drogen kost maar €0,20.

Droogtechniek van Beko

Deze droger beschikt over Aquawave. Deze technologie zorgt er met peddels en een hiervoor ontworpen trommelpatroon voor dat er een golfvormige beweging wordt gecreëerd in de trommel. Dit zorgt ervoor dat jou was langzamer beweegt in de trommel en beschadigingen worden voorkomen. Ook kun je de start van het droogprogramma uitstellen tot 24 uur.

Moderne wasdrogers zitten vol met sensoren die meten of de kleding al droog is. Zo draait een machine nooit langer als nodig. Beko noemt dit OptiSense.
Op zich niet bijzonder, maar dit laat wel zien dan je voor een redelijke prijs niet hoeft in te leveren op droogtechniek.

 

Eindoordeel en advies Beko DPY8405GXB2

 

De prijs kwaliteit is een groot voordeel van deze droger. Voor een redelijke prijs krijg je een degelijke droger.
ruud-van-wasdrogersale.nlDe Beko DPY8405GXB2 heeft niet de luxe extra’s van duurdere drogers zoals een zelfreinigende condensor. Daarentegen droogt hij goed en doet dit op een duurzame manier en ook nog erg snel.
De vulcapaciteit van 8 kilo is  meer dan voldoende is voor een doorsnee gezin.  Ook is de Beko wasdroger makkelijk in gebruik en daarnaast beschikt deze warmtepompdroger over alle nodige programma’s om alle was te kunnen drogen.

 

Alternatieven voor de Beko DPY8405GXB2

Onderstaande modellen scoren vooral beter of het onderdeel gelijkmatig drogen, maar zijn dan ook flink duurder.

Mijn alternatieven (8 kilo warmtepompdroger)

 

Meld je aan voor de Beko DPY8405GXB2 aanbieding alert

Is de prijs te hoog? Meld je gratis aan voor de aanbieding alert.

Stuur aanbiedingen voor: : Beko DPY8405GXB2 - Warmtepompdroger - €679.00

Gratis Prijs ALERT
×
Notify me, when price drops
Stuur aanbiedingen voor: : Beko DPY8405GXB2 - Warmtepompdroger - €679.00
bekijk prijsverloop
×
Prijs grafiek voor Beko DPY8405GXB2 - Warmtepompdroger
Latest updates:
  • €679.00 - 8 September 2017
  • €710.00 - 2 September 2017
Since: 2 September 2017
  • Highest Price: €710.00 - 2 September 2017
  • Lowest Price: €679.00 - 8 September 2017
Prijzen zijn bijgewerkt op: 23 januari 2018 11:43 pm (Info)
× Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) at the time of purchase will apply to the purchase of this product.

Prijs grafiek voor Beko DPY8405GXB2 - Warmtepompdroger
Latest updates:
  • €679.00 - 8 September 2017
  • €710.00 - 2 September 2017
Since: 2 September 2017
  • Highest Price: €710.00 - 2 September 2017
  • Lowest Price: €679.00 - 8 September 2017

 

 

Beko DPY8405GXB2

Beko DPY8405GXB2
8.3

Droogresultaat

7.5/10

Energieverbruik

8.5/10

Snelheid

9.5/10

Gebruiksgemak

7.5/10

Plus punten

  • Zuinig geen hoge energiekposten
  • Lage aanschafprijs
  • Erg snel met drogen
  • Goede all round droger

Min punten

  • Meer geluid